Fotbal intern

Cu cine ar putea juca CSA Steaua în barajul pentru promovarea în Liga a 3-a

15.02.2019 | 14:45
Cu cine ar putea juca CSA Steaua in barajul pentru promovarea in Liga a 3a

După ce a ratat promovarea în Liga a 3-a anul trecut în dauna Academiei Rapid, CSA Steaua a dominat actuala stagiune din Liga a 4-a. Elevii lui Marius Lăcătuș au adunat până acum 43 de puncte în 15 etape, cu 14 victorii și un singur egal, într-o partidă cu cei de la CS FC Dinamo. Astfel, „militarii” sunt foarte aproape de o promovare în Liga a 3-a. Până atunci însă, ei trebuie să treacă printr-un baraj, iar roș-albaștrii tocmai și-au cunoscut rivala din această fază.

Asta după ce vineri, la sediul FRF, au fost trase la sorți cele 21 de partide de la finalul sezonului dintre campioanele Ligilor a 4-a din România. Partidele sunt programate în dublă manșă, pe 15 și 22 iunie, iar campioana Bucureștiului va întâlni campioana județului Călărași și va juca meciul retur pe teren propriu.

STEAUA va juca împotriva campioanei județului Călărași în barajul pentru accederea în Liga III.Astăzi, la sediul FRF,…

Gepostet von Asociația Steliștilor 1947 am Freitag, 15. Februar 2019

Steaua joacă în barajul pentru promovarea în Liga a 3-a cu un adversar din Călărași

Astfel, în acest moment potențialul adversar al lui CSA Steaua pentru promovarea în Liga a 3-a este deocamdată formația Mostiștea Ulmu, care la finalul turului are 7 puncte avans în fața echipei de pe locul secund, Unirea Mănăstirea. Comuna Ulmu este o localitate micuță, de aproape 2.000 de locuitori, aflată pe malul lacului Mostiștea, la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Călărași.

Mostiștea Ulmu va fi cel mai probabil adversarul Stelei în barajul pentru Liga a 3-a
Mostiștea Ulmu va fi cel mai probabil adversarul Stelei în barajul pentru Liga a 3-a

Înainte însă de a întâlni echipa din Călărași, are loc un alt baraj pentru a se decide formația care va reprezenta Bucureștiul în acest duel. Astfel, primele 4 din Liga a 4-a, seria București, se vor întâlni într-un turneu, unde echipa de pe locul 1 pornește cu 3 puncte, cea de pe locul 2 cu două puncte și cea de pe locul 3 un punct. În acest moment, primele patru sunt CSA Steaua, CS Dinamo, Carmen București și Progresul.

În prezent, CSA Steaua se pregătește pentru returul din Liga a 4-a. Elevii lui Marius Lăcătuș au mers în cantonament în Antalya, acolo unde s-au pregătit alături de mai multe formații străine. Ultimul amical a fost însă unul destul de dureros pentru „militari”. Formația lui Marius Lăcătuș a cedat în fața celor de la FC Baltika, o echipă din liga a doua a Rusiei, cu scorul de 0-7. Asta după ce cu o zi înainte amicalul contra echipei turce Cekmekoy a fost întrerupt în minutul 68, la scorul de 1-1. Marius Lăcătuș a intrat pe teren să ceară socoteală arbitrilor după un fault nesancționat al gazdelor partidei.

Tags: