Sport

Adversar de gală pentru CFR Cluj la 3 zile după derby-ul cu FCSB. Ce meci e în Gruia pe 20 aprilie

Fanii campioanei CFR Cluj vor avea parte de două meciuri extrem de atractive în următoarea săptămână. Duminică, feroviarii vor întâlni FCSB, iar trei zile mai târziu vor întâlni o fostă câștigătoare a Cupei Cupelor.
14.04.2022 | 21:00
Adversar de gala pentru CFR Cluj la 3 zile dupa derbyul cu FCSB Ce meci e in Gruia pe 20 aprilie
CFR Cluj va disputa un amical de gală la doar trei zile după înfruntarea pentru titlu cu FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Campioana României, CFR Cluj, va disputa un amical de gală în compania echipei antrenate de Mircea Lucescu. Partida va avea loc la jumătatea săptămânii viitoare.

Refugiații ucraineni au acces gratuit la amicalul CFR Cluj – Dinamo Kiev

CFR Cluj primește vizita echipei Dinamo Kiev, în cadrul turneului european susținut de ucraineni. Oficialii ardelenilor au anunțat prețul biletelor și așteaptă un număr important de fani, meciul având caracter caritabil.

ADVERTISEMENT

Toate încasările vor fi donate autorităților din Ucraina pentru ajutorarea oamenilor afectat de războiul declanșat de Rusia. În acest sens oricine poate achiziționa un număr nelimitat de bilete, au anunțat oficialii ardeleni.

”CFR 1907 Cluj va juca un meci caritabil pentru pace în compania formației antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev! Toate încasările din bilete vor fi donate pentru sprijinirea ucrainenilor greu încercați de războiul din țara lor.

ADVERTISEMENT

Fiecare persoană poate achiziționa un număr nelimitat de bilete/comanda și chiar vă încurajăm să o faceți pentru a ne arăta sprijinul pentru vecinii noștri din Ucraina.

Refugiații ucraineni din România au acces gratuit la acest meci, trebuie doar să vină la casele de bilete de la stadion cu un document pentru a-și ridica biletul gratuit”, a anunțat CFR Cluj, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cât costă biletele și cum pot fi achiziționate

Pentru început oficialii campioanei CFR Cluj vor pune în vânzare bilete doar pentru Tribuna 2 și sectoarele VIP A și VIP B, însă, în cazul în care va exista cerere vor fi scoase la vânzare tichete și pentru Tribuna 1.

Prețurile biletelor pentru amicalul programat miercuri, 20 aprilie, sunt 10 lei, la Tribuna 2, respectiv 50 de lei în sectoarele VIP menționate.

ADVERTISEMENT

Acestea pot fi achiziționate de la casele de bilete ale arenei din Cluj-Napoca, după următorul program:

  • Marți (19 aprilie): 12:00 – 16:00
  • Miercuri (20 aprilie): 12:00 – 21:30

Până acum Dinamo Kiev a disputat două partide amicale, cu Legia Varșovia și cu Galatasaray Istanbul, ambele încheiate cu victoria campioanei Ucrainei cu același scor 3-1.

După partida de la Cluj, echipa antrenată de Mircea Lucescu va juca împotriva Borussiei Dormund, pe 26 aprilie, iar pe 28 aprilie este programat meciul cu Dinamo Zagreb.

ADVERTISEMENT