Fotbal intern

Adversara de care jucătorii CFR-ului se tem cel mai mult: „Parcă joacă în 12. Va fi cel mai greu cu ei”

13.01.2019 | 17:52
Adversara de care jucatorii CFRului se tem cel mai mult Parca joaca in 12 Va fi cel mai greu cu ei
ADVERTISEMENT

Pentru croatul Damjan Djokovic, U Craiova reprezintă cel mai temut adversar din Liga 1 Betano. Totul din cauza atmosferei pe care fanii olteni o fac la meciurile de acasă. Cele două echipe se vor întâlni în Bănie pe 9 februarie, iar apoi vor avea alte două meciuri directe programate în play-off.

Mijlocașul lui CFR Cluj a vorbit frumos despre toate contracandidatele la titlu ale echipei sale, însă cele mai multe cuvinte de laudă le-a avut la adresa oltenilor. Djokovic a fost impresionat de ceea ce a văzut în Bănie. Craiova a debutat cu dreptul în amicale, impunându-se cu 2-1 în fața turcilor de la Adana.

ADVERTISEMENT

Adversara de care jucătorii CFR-ului se tem cel mai mult

Steaua are o echipă de mare valoare, au mult talent şi maturitate. Au început cu un transfer bun, l-au luat pe Florentin Matei, toată lumea îl cunoaşte, a jucat foarte bine la Astra. La Viitorul, se ştie, e un antrenor foarte bun, echipa joacă tot timpul cu mare calitate, iar în faza ofensivă e foarte periculoasă. Mai apoi, este şi Craiova, au şi ei antrenor bun, jucători cu calitate şi un public fantastic care îi ajută. Cred că va fi un campionat foarte echilibrat şi va fi vorba de ce faci pe teren.

Cred că meciul cu Craiova va fi cel mai greu. Am jucat acolo de câteva ori şi am câştigat doar o data, în Supercupă. E şi un motiv în plus când joci cu o echipă care are publicul aşa tare de ai impresia că joacă în 12 jucători de câmp– a spus Damjan Djokovic pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Fanii Craiovei sunt la inaltime la fiecare meci de acasa
Fanii Craiovei sunt la inaltime la fiecare meci de acasa

Diferența dintre CFR Cluj și U Craiova este în prezent de șase puncte în favoarea ardelenilor. Excluzând meciul din Supercupa României, considerat teoretic pe teren netru, CFR a câștigat doar o dată la precedentele cinci deplasări făcute în Bănie.

Biletul zilei din Liga 1 îl găsești întotdeauna pe betmag.ro, acolo unde beneficiezi de cote și pronosticuri cu o rată de câștig excelentă.

ADVERTISEMENT