Adversara lui Halep şochează: “Eu am venit aici pentru shopping!”

Sorin Dumitrescu   
în Tenis
27/04/2018, 17:06
Adversara lui Halep şochează: “Eu am venit aici pentru shopping!”
Coco Vandeweghe a vorbit despre succesul în faţa Simonei Halep

Adversara Simonei Halep din sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart nu ştie cum de a câştigat partida împotriva numărului 1 mondial. Coco Vandeweghe este de o sinceritate dezarmantă, când admite că nu se aştepta sub nici o formă să domine de-o manieră categorică pe ocupanta primul loc în ierahia WTA. Pur  şi simplu victoria a surprins-o enorm şi a oferit o declaraţie absolut halucinantă: “Sunt pentru a doua oară în Germania şi eu am venit aici pentru shopping!”

Mai mult, americanca a declarat că a fost atât de tensionată pe parcursul primului set, încât habar nu a avut că reuşise deja să câştige primul act al meciului! “Nu am idee. Nici nu ştiam că am câştigat primul set, credeam că era 4-3 sau că serveam pentru câştigarea setului. Poate că secretul a fost să nu fiu atentă la scor.”

Adversara lui Halep nu agreează zgura

Vandeweghe, care nu este nici pe departe o specialistă a zgurii, a făcut un joc solid, în care a reuşit să greşească foarte puţin. Însă, la fel de sinceră admite că nici acest succes nu îi schimbă atitudinea faţă de această suprafaţă de joc: “Relaţia mea cu zgura e ceva mai bună, dar tot nu e suprafaţa mea preferată, oricât aţi încerca să mă convingeţi de altceva. În mod sigur nu e prima mea alegere“.

Americanca a explicat care a fost cheia victoriei în faţa unui adversar care era considerat net superior: Am făcut tot ce am putut, am încercat să stau în schimburile lungi cu ea şi să fiu sigură că pot dicta ritmul şi că o mişc foarte mult“. În semifinale Vandeweghe o va avea în faţă pe învingătoarea partidei Elina Svitolina-Caroline Garcia.

Închide ×