Sporturi

Adversara Simonei Halep de la Cincinnati 2018 e iubita lui Kyrgios

15.08.2018 | 16:31
Adversara Simonei Halep de la Cincinnati 2018 e iubita lui Kyrgios

Adversara Simonei Halep de la Cincinnati 2018 e iubita lui Kyrgios. Puţini ştiu despre relaţia amoroasă pe care o are Ajla cu Kyrgios.

Ajla Tomljanovic este iubita lui Nick Kyrgios. Născută la Zagreb, Ajla Tomljanovic, va fi adversara Simonei Halep din turul secund de la Cincinnati. Sportiva de 25 de ani a încetat să mai reprezinte Croaţia în 2014, atunci când a devenit jucătoarea Australiei. Ajla este iubita controversatului tenismen Nick Kyrgios, locul 18 ATP, cei doi având o relaţie amoroasă încă din 2015.

În urmă cu două luni, la turneul de la Queen’s, Nick Kyrgios a mimat un act sexual. Acesta a fost amendat cu suma de 15.000 de euro pentru gestul obscen făcut în timpul meciului cu croatul Marin Cilic. Nu a fost prima dată când tenismenul australian Nick Kyrgios a avut un comportament nesportiv. BBC le-a cerut scuze telespectatorilor după ce sportivul în vârstă de 23 de ani a înjurat în timpul meciului cu britanicul Kyle Edmund, din turul al doilea. “Iubita mea mă va omorî dacă nu îmi cer scuze. Ce am făcut a fost inaceptabil. A fost un gest rău pe care nu ar fi trebuit să-l fac, având în vedere că sunt mulți copii care se uită la tenis”, a spus Kyrgios la acel moment.

Adversara Simonei Halep de la Cincinnati 2018 e iubita lui Kyrgios

Anul trecut, Nick Kyrgios a comis-o şi a înşelat-o pe Ajla cu două femei, chiar în timpul Wimbledon-ului. Kyrgios a fost fotografiat în ipostaze tandre alături de două fete, care mai târziu au fost identificate drept tinerele jucătoare de tenis Chelsea Samways și Monique Belovukovic.

Adversara Simonei Halep de la Cincinnati 2018 e iubita lui Kyrgios

Ajla Tomljanovic nu a reuşit foarte multe lucruri în tenis până la acest moment. Australianca nu a câştigat niciun turneu WTA, în schimb are 4 ITF-uri cucerite. Actualmente, Ajla este pe locul 58 WTA în ierarhia mondială. Cea mai bună clasare a atins-o în februarie 2015, locul 47.

Simona Halep – Ajla Tomljanovic, turul doi. Când se joacă meciul

imona Halep o va înfrunta pentru prima dată pe Ajla Tomljanovic în circuitul profesionist, iar învingătoarea va merge pentru un duel în optimi la care cel mai probabil va ajunge Ashleigh Barty. Jucătoarea de care Simona Halep a trecut în semifinale la Montreal are meci cu Marketa Vondrousova, iar dacă trece de jucătoarea din Cehia înfruntă învingătoarea unui meci între două jucătoare din calificări, Kaia Kanepi și Varvara Lepchenko. Totuşi, Simona şi Ajla s-au confruntat în 2010 în cadrul unui meci din Cupa Federaţiei, pe vremea când Ajla reprezenta Croaţia. Atunci, sportiva noastră s-a impus în trei seturi.

Simona a declarat la Cincinnati că nu-și mai amintește să fi jucat cu Ajla Tomljanovic. “Nu mai ţineam minte că am jucat cu Tomljanovic, a fost cu multă vreme în urmă, dar ştiu că este o adversară dificilă, care poate juca un tenis foarte bun”, a precizat Halep. Partida din turul secund dintre Simona Halep şi Ajla Tomljanovic va începe miercuri noapte, nu mai devreme de ora 2:00, ora României. Meciul este primul de pe terenul central din sesiunea de seară.  Partidele de la Cincinnati 2018 vor fi difuzate în direct în ţara noastră de postul de televiziune Digi Sport. Turneul se va desfăşura în perioada 13-19 august la Cincinnati, în Ohio, SUA.

Tags: