Sporturi

Adversara Simonei Halep din turul doi la Beijing, implicată într-un scandal monstru

30.09.2018 | 11:00
Adversara Simonei Halep din turul doi la Beijing implicata intrun scandal monstru

Donna Vekic a fost implicată într-un scandal monstru. Adversara Simonei Halep din turul secund de la Beijing, croata Donna Vekic, a fost implicată în trecut într-un scandal uriaş, care a fost iscat după o dispută pe terenul de tenis. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Croata în vârstă de 22 de ani a fost în mijlocul unui scandal uriaş în urmă cu trei ani, atunci când Nick Kyrgios a recurs la un gest ruşinos pe terenul de tenis în timpul unui meci cu prietenul lui Vekic, elveţianul Stanislas Wawrinka. Bad boy-ul circuitului masculin de tenis i-a spus adversarului său că al său bun prieten, Thanasi Kikkinakis, a avut o relaţie cu iubita lui. “Kokkinakis s-a culcat cu iubita ta”, a strigat Kyrgios în timpul partidei, una în care elveţianul a abandonat la 6-7, 6-3, 4-0 pentru adversarul său.

Adversara Simonei din turul secund la Beijing a fost în centrul unui scandal de amploare

La acea vreme, elveţianul a scris după meci un mesaj pentru Kyrgios, dar mai ales pentru ATP. “Nu este nevoie de un astfel de comportament. Sper că ATP va lua o decizie importantă împotriva lui de această dată. Sunt atât de dezamăgit să văd un alt sportiv care să fie atât de lipsit de respect, într-un mod în care nici nu mi-l pot imagina. Ceea ce a spus nu aş spune nici celui mai rău duşman”. În replică, australianul a găsit o scuză. “Începuse să devină puţin agasant. În tensiunea momentului, nu ştiu, pur şi simplu am spus-o”.

Croata nu a uitat incidentul din urmă cu trei ani şi s-a răzbunat pe australian printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare după ce Kyrgios a fost şi el la rându-i în centrul unui scandal, anul acesta, la US Open, când arbitrul Mohamed Lahyani i-a acordat ajutorul ca şi cum i-ar fi fost antrenor. “Ha ha, nu știam că arbitrii au voie să aibă discuții de încurajare”, a scris Donna Vekic pe Twitter. Simona Halep şi Donna Vekic se pot întâlni în turul secund la Beijing, dacă liderul mondial din WTA trece de Ons Jabeur, meci programat azi pe terenul central al complexului. Croata a trecut în primul tur de sportiva din Grecia, Maria Sakkari, scor 6-1, 6-4, la capătul unei partide care a durat o oră şi 15 minute de joc.

Tags: