Episod greu de crezut la Miami! Oceane Dodin, întoarsă din drumul spre aeroport: “A fost o eroare de comunicare”

Irina Aldea   
in Simona Halep
22/03/2018, 11:17
Episod greu de crezut la Miami! Oceane Dodin, întoarsă din drumul spre aeroport: “A fost o eroare de comunicare”

Oceane Dodin, locul 98 WTA, este adversara surpriză a Simonei Halep în turul doi al turneului de la Miami. Franţuzoaica în vârstă de 21 de ani a trecut, în mod surprinzător, de Veronica Cepede Royg, în runda inaugurală, scor 6-4, 6-7 (3), 6-3. Dodin va juca împotriva Simonei Halep după ce a primit şansa de a continua competiţia din postura de “lucky loser”, ea fiind implicată într-un episod mai puţin obişnuit la Miami.

La începutul săptămânii, Dodin a jucat în ultimul tur al calificărilor, împotriva americancei Alison Riske. La scorul de 1-6, 0-0, sportiva din Franţa a părăsit terenul, organizatorii notând că a abandonat meciul din cauza unei accidentari. La scurt timp, Dodin a susţinut, însă, că a cerut de fapt o pauză de vestiar şi nu retragerea din competiţie.

Oceane Dodin: “A fost o eroare de comunicare”

“A fost o neînţelegere, o eroare de comunicare”, a spus Oceane Dodin. În aceeaşi seară, Dodin a primit vestea, în timp ce îşi făcea bagajele pentru a părăsi Miami, că va putea continua turneul din postura de lucky loser. “Mi-am scos pijamaua din bagaj şi m-am culcat fără să îmi pun prea multe întrebări. Sunt foarte fericită că voi juca împotriva Simonei. Ieri mă pregăteam să plec, totul era încheiat, iar mâine voi juca împotriva numărului 1 mondial. Este incredibil”, a mai Dodin.

Simona Halep şi Oceane Dodin nu s-au mai înfruntat niciodată în circuitul WTA. Partida din turul doi de la Miami este a treia de pe terenul central, după Kerber – Larsson şi Mayer – Young, care încep de la 17:00, dar partida româncei nu va fi mai devreme de ora 21:00. Interesant este că pentru Oceane Dodin, victoria obţinută cu Victoria Cepede Royg este prima pe tabloul principal al unui turneu WTA în 2018.

Închide ×