Simona Halep

Adversare tari pentru Simona Halep la Palermo! Trei românce sunt în calificări

15.07.2020 | 16:59
Adversare tari pentru Simona Halep la Palermo! Trei românce sunt în calificări
Simona Halep este putred de bogată! Suma fabuloasă pe care a câștigat-o din tenis de-a lungul carierei. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep va reveni pe teren la turneul de la Palermo, Italia, acolo unde Patricia Țig, Irina Begu și Sorana Cârstea se află în calificări.

Românca poate avea parte de adversare dificile precum Johanna Konta, numărul 14 mondial, Arina Sabalenka, numărul 11 mondial și Petra Martic, numărul 15 WTA.

Astfel, Simona va reveni chiar în prima sătpămână oficială de joc post-pandemie.

Adversare tari pentru Simona Halep la turneul de la Palermo

Simona Halep va reveni

pe teren la turneul de la Palermo, după toată perioada lungă cazuată de pandemia de coronavirus, unde va încerca să se impună în fața unor adversare puternice.

ADVERTISEMENT

Johanna Konta, Petra Martic și Arina Sabalenka sunt printre cele mai dure adversare peste care Simona poate da. Totodată, alte trei românce se află în calificări, și anume Sorana Cârstea, Irina Begu și Patricia Țig.

„Participarea lui Halep este o veste excelentă, de decenii Palermo nu a mai primit o jucătoare care a fost numărul unu mondial. Oraşul nostru e dedicat tenisului, venirea ei va fi de mare interes pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

O vom avea pe Halep, cinci jucătoare clasate între locul 10 şi 20 şi patru între 30 şi 40. Anul acesta turneul nostru poate fi definit drept Premier, deşi este International”, a spus Oliviero Palma, directorul turneului de la Palermo.

„Eram foarte obosită mental!”

Simona Halep și-a reluat 

antrenamentele în vederea reînceperii sezonului 2020 și într-un interviu acordat Ralucăi Olaru pentru site-ul treizecizero.ro a spus că în perioada pandemiei de coronavirus a avut o revelație.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă pe care mi-am dorit-o de vreun an și ceva. Eram foarte obosită mental și mă simțeam epuizată de la zi la zi. N-a fost o perioadă plăcută, pentru că a trebuit să stăm în casă cu toții.

Dar pot spune că am profitat de această perioadă pentru a mă odihni și a-mi încarca bateriile”, a declarat Halep.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri