Adversari Europa league. Ce au făcut Gent şi Maccabi Tel Aviv înainte de meciurile de joi!

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
31/07/2016, 23:32
Adversari Europa league. Ce au făcut Gent şi Maccabi Tel Aviv înainte de meciurile de joi! GALERIE FOTO

Pandurii are şanse mici să ajungă în play-off-ul Ligii Europa după 1-3 la Severin cu Maccabi Tel Aviv. Gruparea din Israel a mai cîştigat un meci între timp, după cel din România – 1-0 cu Maccabi Petach Tivka. Singurul gol al meciului a fost marcat de Ben Basat, în minutul 61.

Dacă Pandurii tot mai păstrează speranţe, Viitorul este deja împăcată cu gîndul că va fi eliminată de Gent. Gruparea din Belgia s-a impus cu 5-0 în meciul tur. Cu cîteva zile înainte de returul de la Ovidiu, Gent a terminat la egalitate, scor 1-1 la Kortrijk, în prima etapă a campionatului din Belgia. Neto a marcat pentru adversara Viitorului, în timp ce pentru formaţia gazdă a înscris Ouali.

Primul ”11” al lui Gent:

gent

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×