Oltenii îl apără pe Gigi Becali: "E clar! Ei sunt Steaua Bucureşti!"

Contestat de cei de la Ministerul Apărării şi nevoit să schimbe numele clubului, Gigi Becali are parte de susţinere chiar din partea rivalilor din Liga I. Preşedintele adversarei de sâmbătă, Marcel Popescu, spune că nu se poate gândi că trupa lui Reghecampf nu e adevărata Steaua.

”Eu îi consider Steaua. Aşa au început campionatul, nu are sens să intrăm în ironii. Păi în tur am jucat cu Steaua şi acum jucăm cu  altă echipă?", a spus Popescu.

Oficialul oltenilor afirmă că înţelege foarte bine problemele roş-albaştrilor pentru că şi formaţia sa are de dus un război asemănător.

"Aceeaşi speţă a fost şi la Craiova,  dar justiţia şi-a spus cuvântul.  Se încearcă să se spună că noi nu suntem Universitatea Craiova. Eu am certificatul de naştere. Paternitatea noastră este de necontestat" , a explicat acesta. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Popescu spune că nu i se pare plauzibil scenariul în care Adrian Mititelu va câştiga procesul intentat FRF şi nu crede că acesta poate câştiga 200 de milioane de euro.

"Să zicem că Adrian Mititelu va câştiga, va lua banii. Fotbalul românesc va intra în colaps, iar el va face o echipă extraordinară?! Să vedem cât va fi de inspirat să-şi aleagă numele, pentru că <<Universitatea Craiova>> nu poate să folosească"a încheiat oficialul din Bănie.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 1
Champions League: Juventus - Barcelona
1 EUR4.6497 lei-0,0054
1 USD3.9565 lei-0,0085
1 XAU163.3431 lei+0,0856