ADVERTISEMENT
Nicio categorie

“Fără strălucire!” Juventus a bătut Trabzonsporul lui Bourceanu, dar n-a impresionat

Cele mai multe publicaţii europene au acordă vineri un amplu spaţiu meciurilor jucate cu o seară înainte în şaisprezecimile Ligii Europa. Printre protagonişti s-au numărat şi mai mulţi...
Autor: Mircea Dominte | 21.02.2014 | 09:56

Cele mai multe publicaţii europene au acordă vineri un amplu spaţiu meciurilor jucate cu o seară înainte în şaisprezecimile Ligii Europa. Printre protagonişti s-au numărat şi mai mulţi fotbalişti români precum Alexandru Bourceanu, Costin Lazăr sau Cosmin Moţi.

ADVERTISEMENT

“Juventus rîde, dar nu străluceşte”

Gazzetta dello Sport a rămas cu ochii pe Juventus, campioana Italiei fiind eliminată prematur din Liga Campionilo şi văzîndu-se nevoită să se dueleze acum doar pentru trofeul Ligii Europa, care va fi înmînat cîştigătoarei tocmai la Torino acolo unde se joacă finala. Cu Bourceanu titular, Trabzonspor a cedat în faţa actualului lider din Italia, scor 2-0, într-un meci în care Juventus nu a strălucit însă fapt subliniat chiar de prestigioasa publicaţie italiană.

ADVERTISEMENT

gazzetta 21.02

Nuer şi Ozil, faţă în faţă

Pe lîngă incidentele şocante care se consumă pe străzile Kievului şi în urma cărora au rezultat deja peste 100 de morţi, Bild abordează şi duelul faţă în faţă dintre Manuel Neur şi Mesut Ozil. Cei doi s-au întîlnit miercuri în optimile Ligii Campionilor, iar primul a avut cîştig de cauză. Portarul lui Bayern a apărat penalty-ul executat de mijlocaşul lui Arsenal, la scorul de 0-0, iar meciul s-a terminat la final 2-0 pentru oaspeţii germani. Interesant este căc ei doi fotbalişti sînt născuţi la Gelsenckirchen, au copilărit împreună mergînd la aceeaşi şcoală şi au fost componenţii naţionalei Germaniei U21 care a ieşit campioană europeană în 2009.

ADVERTISEMENT

bild 21.02

“Sîntem liniştiţi privind situaţia transparenţei de la Barcelona”

ADVERTISEMENT

Marca a publicat un interviu amplu cu noul preşedinte al FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. Acesta a vorbit despre situaţia de la club după demisia lui Sandro Rossell, cel acuzat pentru faptul că ascuns mai multe comisioane în valoare de peste 9 milioane de euro pentru transferul pe Nou Camp a brazilianului Neymar. Oficialul subliniază că este foarte liniştit cu privire la acest subiect, lăsînd autorităţile competente să-şi facă treaba pînă la capăt.

marca 21.02

ADVERTISEMENT

Naţionale de rugby ale Franţei şi Ţării Galilor au meci direct

Două dintre cele mai importante reprezentative ale rugby-ului european, Franţa şi Ţara Galilor, urmează să se întîlnească în meci direct la Cardiff. Căpitanul “cocoşilor”, Pascal Pape vorbeşte despre întîlnire în L’Equipe. Tot în cotidianul francez este analizat şi jocul lui Lyon din şaisprezecimile Ligii Europa. Septupla campioană a Franţei nu a putut cîştiga la Odessa, în faţa lui Chernomoreţ, obţinînd doar o remiză albă în urma unui joc neconvingător.

ADVERTISEMENT

lequipe 21.02

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!