Adversarul lui Rafael Nadal din Cupa Davis, mesaj surprinzător: “Va ieşi şi va juca precum un monstru”

Irina Aldea   
in Sporturi
06/04/2018, 12:18
Adversarul lui Rafael Nadal din Cupa Davis, mesaj surprinzător: “Va ieşi şi va juca precum un monstru”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Vineri, 6 aprilie, Philipp Kohlschreiber îl va întâlni pe Rafael Nadal pentru a 16-a oară în carieră. Aceasta va fi prima în Cupa Davis. Germanul a câştigat doar la Halle în 2012 în minimul de seturi la doar câteva zile după ce ibericul câştigase marele trofeu la Roland Garros. Vorbind despre viitorul meci, Kohlschreiber a spus: “Un avantaj al nostru ar putea fi lipsa ritmului lui Rafael. Ar putea fi un avantaj pentru mine să încep bine, chiar să câştig primul set. S-ar desfăşura totul în direcţia noastră. Este evident dorinţa noastră.”

 

“Dacă va ieşi mâine şi va juca precum un monstru, va fi foarte dificil”, a recunoscut râzând germanul în vârstă de 34 de ani. Coechipierul său, Alexander Zverev, se va confrunta cu David Ferrer. Numărul 4 ATP a recunoscut că se străduieşte să se adapteze la noul fus orar după ce a fost în Miami: “Până acum nu funcţionează. Până în prezent, m-am trezit doar la amiază. Încălzirea nu va fi uimitoare vineri, o pot spune deja. Dar atunci voi fi gata şi concentrat”, a declarat Zverev.

Rafael Nadal, pregătit să înfrunte Germania

“Acum sper doar ca organismul meu să răspundă bine pentru că de la Shanghai am avut cinci luni complicate. Voi încerca să ajut echipa să câştige această confruntare cu Germania. Sunt conştient că nu am dus la bun sfârşit niciun turneu pe care l-am jucat în acest an. Simt că mă antrenez la un nivel bun şi am să măresc doza în fiecare zi. Sunt motivat să revin”, a declarat Rafael Nadal în urmă cu câteva zile.

Închide ×