Pariuri sportive

SECRETELE cazinourilor ONLINE

De ce cazinourile online ?...
07.02.2014 | 18:23
SECRETELE cazinourilor ONLINE
ADVERTISEMENT

De ce cazinourile online ?

Cu siguranţă dacă trăieşti în Monte Carlo, Macao sau Las Vegas, ideea de a apela la serviciile unui cazino online poate părea comică, însă dacă te afli în orice altă zona geografică de pe mapamond şi îţi place să-ţi pui adrenalină la încercare, un cazino online poate fi soluţia ideală.

Ce ai putea pierde ? Probabil că sunetul păcănelelor nu e acelaşi că şi când le izbeşti ostentativ în viaţă reală, sau poate îţi place să “hipnotizezi” cu ochiul liber bilă la ruletă când ea se învârte. În trecut, un imbold putea fi şi durata încasării câştigurilor, însă această problemă a fost rezolvată recent, astlel că durata medie de încasare efectivă a câştigurilor ce vor ajunge în contul tău e de doar o zi lucrătoare.

ADVERTISEMENT

În rândurile de mai jos vom încerca să va prezentăm câteva avantaje imbatabile pentru care cazinourile online pot reprezenta o soluţie mult mai avantajoasă decât varianta tradiţională a acestor jocuri de noroc.

Dintre avantaje amintim aspectul ergonomiei, confortul de a miza din propriul cămin şi intimitate. Nu vei mai fi nevoit să te deplasezi distanţe mari până la un cazino, nu vei fi nevoit să stai în fum de ţigară, într-o atmosfera gălăgioasă, cu tot felul de chestiuni menite în mod expres să-ţi distragă atenţia.

ADVERTISEMENT

Contează foarte mult posibilitatea de a miza inclusiv LIVE, acţiunea petrecându-se în timp real, urmând să te “duelezi” cu un dealer uman, de care te desparte doar monitorul. Un alt avantaj ar putea fi reprezentat de posibilitatea de a juca pe bani virtuali, fără nici o obligaţie financiară, lucru care la cazinourile “terestre” e practic imposibil.

1

Cazinoul Unibet oferă o gama largă oferte, promoţii, bonusuri şi runde gratuite, dintre acestea amintim în primul rând bonusul de 500 RON cash.

ADVERTISEMENT

Nu e nici un secret că în anul 2014, terminalele mobile, fie că sunt tablete sau telefoane, au reuşit să confirme explozia lor din ultimii ani şi să substituie majoritatea funcţiilor oferite de PC-urile convenţionale, oferindu-ne astfel un avantaj incontestabil în special în privinţa portabilităţii.

La Cazinoul Unibet pentru mobil, disponibil la adresa m.unibet.com sau scanând QR code-ul de mai sus, poţi miza pe blackjack, ruletă, Jack Hammber, Gonzo şi multe alte jocuri, fie că deţii un terminal cu Android, sau un iPhone, iar dacă nu ai testat până acum acest serviciul, ai o motivaţie în plus să-i acorzi o şansă, urmând să beneficiezi de cele 10 runde gratuite la Starburst de pe mobil.

ADVERTISEMENT

Jackpot-urile si castigurile din cazinourile online. Mit sau realitate ?

Nu e o noutate faptul că majoritatea operatorilor de jocuri de noroc online, oferă limite ale câştigului mai mari şi chiar şanse de câştig procentual mai bune faţă decât cazionourile tradiţionale, preferând să lucreze cu o marja de profit mai mică, iar motivele sunt simple, costurile locaţiilor “terestre” sunt mult mai mari, implică plata dealerilor, închirierea spaţiului locativ, show-urile conexe realizate, mancrea şi băutură oferite “gratuit” clienţilor, cheltuielile cu personalul auxiliar, contracte generoase cu firme specializată în ordine şi pază, etc.

Conform unor informaţii obţinute de la managerul Unibet Romania, Lucian Prisecaru, cu mai puţin de o luna în urmă, J.D., un jucător ceh de 39 de ani din regiunea Brno, activ pe site din 2011, a reuşit să câştige cel mai mare jackpot online din istoria Cehiei, jucând la sloturi (păcănele), câştigând nu mai puţin de 7.026.355 coroane ceheşti, echivalentul a 255.381 €.

Jucătorul a fost deosebit de norocos, doar 24 de spin-uri trebuindu-i până să câştige marele premiu. Mai mult decât atât, cehul a recunoscut că tocmai ce savura un pahar de whiskey liniştit în faţă calculatorului, când i s-a întâmplat cea mai mare fericire din viaţă, declarându-ne foarte simpatic, că a profitat la maximum de faptul că nevasta era în altă camera şi urmarea TV-ul, el având practic interzis la jocuri cât timp ea este acasă. Se pare că i s-a meritat să “încalce regulă”, iar excursia de lux în Egipt pe care şi-a planificat-o împreună cu soţia, limuzina de lux ce a venit pe comandă, plus restul “grămezii” de bani cash rămaşi sunt argumentele sale imbatabile.

2

4.1 milioane de € din … 25 RON

Dacă credeai că simpatică poveste a cehului nostru e izolată, te-ai înşelat amarnic, asta pentru că la mai puţin de o luna distanţă de câştigul lui J.D., în 19 decembrie 2013 un tânăr de doar 26 de ani din Stockholm a reuşit să pună mâna pe nu mai puţin de 37 de milioane de coroane suedeze, echivalentul a 4.1 milioane €, mizând doar 50 coroane suedeze (25 RON), pe jocul Arabian Nights al Cazinoului Unibet.

Acesta reprezintă al treilea cel mai mare câştig din istoria Cazinoului Unibet. “Am fost atât de surprins, pur şi simplu nu înţelegeam ce mi se întâmplă, am avut câteva palpitaţii cardiace greu de descris. Mereu citeam şi auzeam de alţi oameni care câştigă, însă niciodată nu am câştigat nici măcar la loz. Acest cadou venit cu doar 6 zile înaintea Crăciunului, cu siguranţă îmi va schimbă viaţă.” Ofiţerul de presă Unibet Suedia, Jonas Nilsson a declarat că şi la câteva zile de la marele câştig, tânărul suedez nu îşi revenise total şi încă părea marcat de ceea ce i s-a întâmplat. Îl credem pe cuvânt.

Dacă îţi place să fii un jucător şi trăieşti prin adrenalină, dacă doreşti un mediu transparent şi profesionist unde să-ţi pui şansă la încercare, Cazinoul Unibet e soluţia ideală. Zeci de jocuri te aşteaptă pe una dintre cele mai moderne platforme, disponibilă inclusiv pe mobil sau tabletă.
Uită de drumurile interminabile, de timpul pierdut, de atmosfera stresantă şi apăsătoare şi încearcă-ţi şansă online!

E mai simplu şi avantajos că niciodată. Suntem nerăbdători să te cunoaştem şi abia aşteptăm să transmitem mai departe şi povestea ta de succes!

ADVERTISEMENT