Fotbal international

AEK Atena a plătit amenda unui suporter care încălcase regulile în timp de pandemie

11.04.2020 | 19:15
AEK Atena a platit amenda unui suporter care incalcase regulile in timp de pandemie
ADVERTISEMENT

Și Grecia este afectată de pandemia de coronavirus, prin urmare și aici funcționează din partea autorităților ca obligații pentru populație regulile de prevenție, constând în izolare la domiciliu și distanțare socială.

Un suporter al lui AEK a fost amendat cu 150 de euro

Și, evident, cei care încalcă aceste dispoziții suportă consecințele legii, amenzile variind între sume de la 150 la 300 de euro în funcție de gravitatea abaterii.

ADVERTISEMENT

Un suporter mai în etate, în jur de 60 de ani, al echipei AEK Atena, a aflat pe propria piele ce înseamnă atunci când ieși din casă fără declarația pe propria răspundere și te deplasezi într-o zonă care nu se află în apropierea locuinței tale.

Omul se plimba în jurul viitorului stadion al galben-negrilor

Oamenii legii nu au stat mult pe gânduri și l-au amendat cu minim posibil, adică 150 de euro, însă, din fericire pentru el, omul nu va scoate nici un ban din buzunar, pentru că amenda îi va fi plătită de clubul atenian.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a determinat conducerea galben-negrilor să plătească amenda fanului și să îi și ofere un abonament gratuit la meciurile de acasă pentru sezonul viitor a fost faptul că suporterul a fost prins în timp ce se plimba în jurul viitorului stadion al lui AEK, la care, firește, lucrările sunt acum suspendate.

AEK a luat titlul acum doi ani, după scandalul cu PAOK Salonic

Este o arenă modernă, în planurile celor de la AEK, care va avea 32.000 de locuri și care se preconizează să fie dată în folosință începând din viitorul sezon.

ADVERTISEMENT

După ce acum doi ani a beneficiat de marele concurs al federației, care a penalizat drastic pe PAOK Salonic, pentru intrarea pe teren, înarmat, a patronului lui PAOK, Ivan Savvidis, câștigând nemeritat titlul AEK nu a mai reușit performanțe notabile, stând în umbra atât a grupării din Salonic, dar și a lui Olympiakos Pireu.

Răzvan Lucescu s-a revanșat în următorul sezon

PAOK Salonic era antrenată la acea vreme de românul Răzvan Lucescu, care tot a reușit în acel an o mică răzbunare în finala Cupei în meci direct, luând trofeul iar sezonul următor a ieșit campioană fără drept de apel.

ADVERTISEMENT

În momentul de față Grecia așteaptă să vadă când se va putea relua campionatul cu faza meciurilor din play-off. AEK Atena ocupă locul 3, cu 51 puncte, la 15 lungimi de liderul Olympiakos.

 

ADVERTISEMENT