Fotbal international

Răzvan Lucescu s-a răzbunat pe AEK şi a câştigat Cupa Greciei! Video

12.05.2018 | 21:57
Razvan Lucescu sa razbunat pe AEK si a castigat Cupa Greciei Video

AEK – PAOK LIVE STREAM finala Cupei Greciei. AEK Atena – PAOK Salonic 0-2 s-a jucat în finala Cupei Greciei. FIFA a intervenit pe lângă Federaţia de Fotbal din Grecia pentru ca ultimul act al competiţiei să se dispute. Meciurile din prima ligă elenă au fost la un pas să fie suspendate pe termen nelimitat după incidentele care au avut loc la ultimul meci în care cele două formaţii s-au întâlnit. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!

UPDATE, ora 22:24 / Dimitrios Pelkas a marcat al doilea gol în prelungirile partidei şi PAOK a câştigat Cupa Greciei. În prelungiri, fanii echipei antrenate de Răzvan Lucescu au aruncat cu câteva torţe pe teren.

UPDATE, ora 21:55 / Vieirinha a deschis scorul pentru PAOK Salonic în minutul 65.

UPDATE, ora 20:55 / Aleksandar Prijovic a ratat un penalty pentru PAOK în minutul 25

UPDATE, ora 20:00 / Cu 30 de minute înainte de startul meciului au început să apară primele incidente pe stadion. Fanii lui PAOK i-au alergat pe rivali prin tribune, după ce au tăiat plasa pusă de poliţia din Atena în faţa galeriei în care vor sta suporterii echipei din Salonic. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.


UPDATE, ora 19:10 / Fanii lui PAOK Salonic au ajuns deja la stadionul “Olimpic” din Atena. Forţele de ordine au amplasat deja sârmă ghimpată pe arenă pentru a preveni incidente violente între suporterii celor două formaţii. Cinci fani ai echipei antrenate de Răzvan Lucescu au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a fost atacată cu cocktailuri Molotov de mai mulţi fani ai lui AEK Atena. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.


UPDATE, ora 18:10/ Autorităţile grece au mobilizat în jur de 2.000 de forţe de ordine pentru a putea să-i oprească pe ultraşii celor două formaţii care se vor duela în ultimul act al Cupei Greciei. Decizia autoriţăţilor a venit drept urma a ultimelor încleştări între fanii celor două echipe, dar şi a situaţiei tensionate create în urma incidentului care l-a avut în prim plan pe patronul lui PAOK.


UPDATE, ora 12:23 / Cu o zi înaintea finalei Greciei, suporterii celor două formații au creat haos pe străzile din Atena. Primele confruntări violente au avut loc pe timpul zilei la mai multe staţii de metrou, apoi totul s-a agravat cu lăsarea întunericului în Piaţa Karaiskaki. Fanii s-au bătut pe străzi cu pietre și sticle, iar poliția a încercat să restabilească ordinea folosit gaze lacrimogene.


AEK – PAOK LIVE STREAM finala Cupei Greciei. David Fernandez Borbalan a fost desemnat arbitrul finalei Cupei Greciei, restul brigăzii provenind tot din Spania. Ibericul este arbitru internaţional din 2010, iar în ultimele 14 sezoane a fost la “centru” la meciurile disputate în La Liga. Decizia a venit în încercarea grecilor de a reface imaginea fotbalului grec, intens criticată în ultimii ani.

AEK – PAOK LIVE STREAM finala Cupei Greciei. Reeditarea ultimului act din sezonul trecut

AEK – PAOK LIVE STREAM finala Cupei Greciei. AEK Atena a câştigat de 15 ori Cupa Greciei, în timp ce PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a triumfat doar în cinci ocazii. Finala din acest sezon este o reeditare a ultimului act din stagiunea precedentă, când formaţia din Salonic a câştigat derby-ul, scor 2-1.