Fotbal international

AEK – PAOK 1-1. Punct important obținut de „vulturi”. Etapa viitoare e meciul care decide titlul: PAOK – Olympiakos!

03.02.2019 | 21:15
AEK  PAOK 11 Punct important obtinut de vulturi Etapa viitoare e meciul care decide titlul PAOK  Olympiakos

PAOK a remizat 1-1 în deplasare cu AEK, în derby-ul etapei a 19-a din Grecia. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul încă din minutul 11 prin Mauricio, servit ideal de Fernando Varela, fostul jucător de la FCSB.

Totuși, în minutul 32, PAOK a rămas în zece după eliminarea lui Jaba. Oaspeții s-au ținut tare o bună perioadă din joc, dar au fost egalați în cele din urmă în minutul 74. De notat faptul că partida a fost oficiată de o brigadă de arbitri din Danemarca.

După 19 etape, PAOK are 51 de puncte, iar Olympiakos, ocupanta locului 2, 45 de puncte. Etapa viitoare se joacă tocmai PAOK – Olympiakos, meciul care poate decide titlul. Dacă va câștiga, PAOK va lua un avans de nouă puncte cu nouă etape înainte de final.


Min. 90+4 – Final de meci

Min. 74 – GOL AEK! Golgheterul gazdelor, argentinianul Ponce, egalează  VIDEO AICI

Min. 32 – PAOK joacă în zece! Jaba este eliminat după ce vede două galbene în opt minute

Min. 11 – GOOOOOOOL PAOK! Mauricio deschide scorul în urma unei faze fixe VIDEO AICI

Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipele de start

  • AEK (3-5-2): Barkas – Bakakis, Chygrynski, Oikonomou – Galo, Bakasetas, Alef, Mantalos, Hult – Ponce, Livaja
  • PAOK (4-2-3-1): Paschalakis – Leo Matos, Varela, Crespo, Vieirinha – Mauricio, Shakov – Leo Jaba, Biseswar, El Kaddouri – Akpom

Răzvan Lucescu și PAOK au parte de un veritabil derby în acest weekend în campionatul Greciei. „Vulturii” joacă duminică, de la ora 19:30, în deplasare cu AEK Atena, clubul care le-a suflat titlul anul trecut.

AEK – PAOK în Superliga Greciei. Rivalitate extremă

AEK și PAOK au dat bătălii incredibile anul trecut. AEK a reușit să câștige titlul de campionaă, profitând de depunctările suferite de PAOK. La meciul direct disputat la Salonic au avut loc cele mai grave incidente. Atunci, după un gol anulat pentru PAOK în minutul 90, patronul echipei Ivan Savvidis a intrat pe teren cu pistolul.

Desigur, AEK a câștigat disputa cu 3-0 la masa verde, suficient pentru a câștiga și titlul. PAOK și-a luat o mică revanșă anul acesta, când s-a impus cu 2-0 acasă în tur.

De altfel, PAOK este mai motivată ca niciodată să ia titlul. Are 17 victorii și o remiză în primele 18 runde, aflându-se la 14 puncte distanță față de rivala AEK. Trupa din Atena a început rău sezonul, dar între timp și-a mai revenit și a urcat pe locul 3.

A fost haos in sezonul trecut la PAOK - AEK
A fost haos in sezonul trecut la PAOK – AEK

Victorii pe linie pentru ambele echipe

AEK are cinci victorii la rând fără gol primit, în timp ce PAOK se laudă de asemenea cu cinci victorii consecutive și un singur gol primit, chiar în runda precedentă.

De notat faptul că se înfruntă echipele cu cele mai sigure defensive din campionat, fiecare primind câte șapte goluri până acum. PAOK a rămas fără o piesă importantă. Golgheterul Prijovic a plecat în Arabia Saudită la Al Ittihad, după ce șeicii i-au activat clauza de reziliere de zece milioane de euro.

PAOK are o singură victorie pe terenul lui AEK în campionat în ultimii 15 ani, iar trupa din Atena vine în acest moment după cinci victorii la zero pe teren propriu.

Tags: