Life

Aeroportul din Europa pe care-l frecventează mulți români, dar pe care e bine să-l eviți. Aproape jumătate dintre zboruri au avut întârzieri, zeci de mii de bagaje pierdute într-un singur an

Aeroportul european, tranzitat de mulți români, unde aproape jumătate dintre zboruri au întârziat. Mii de bagaje nu au fost găsite de pasageri.
22.06.2024 | 21:00
Aeroportul din Europa pe carel frecventeaza multi romani dar pe care e bine sal eviti Aproape jumatate dintre zboruri au avut intarzieri zeci de mii de bagaje pierdute intrun singur an
Aeroportul european, tranzitat de mulți români, unde aproape jumătate dintre zboruri au întârziat. Mii de bagaje nu au fost găsite de pasageri. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Aeroportul din Europa pe care-l frecventează mulți români, dar pe care e bine să-l eviți. Aproape jumătate dintre zboruri au avut întârzieri, zeci de mii de bagaje pierdute într-un singur an. A fost desemnat ca fiind un loc neplăcut.

Aeroportul european, tranzitat de mulți români, unde aproape jumătate dintre zboruri au întârziat. Mii de bagaje nu au fost găsite de pasageri

Aeroportul european, tranzitat de mulți români, unde aproape jumătate dintre zboruri au întârziat. Mii de bagaje nu au fost găsite de pasageri, fapt care i-a adus un renume negativ. A obținut ”un scor de stres” de 6,4 din 10.

ADVERTISEMENT

Totul a ieșit la iveală datorită unui studiu realizat de platforma online Preply. Aceasta a analizat 25 dintre cele mai mari terminale aeriene pentru a afla care este părerea oamenilor, prin intermediul recenziilor de pe Google.

Mulți au avut o experiență proastă cu acesta, dezvăluind că s-au confruntat cu întârzieri repetate, dar și cu bagaje pierdute. 34.000 de valize nu au mai ajuns la pasageri. În plus, nici punctualitatea nu este un punct forte.

ADVERTISEMENT

Concret, cercetarea a arătat că cel mai stresant aeroport din Europa este Heathrow din Londra, Marea Britanie. Acesta este tranzitat de peste 78 de milioane de pasageri în fiecare an, ceea ce îl face să fie cel mai aglomerat aeroport din Europa.

De asemenea, se află pe locul trei mondial după aeroporturile din Atlanta și Beijing, înaintea aeroporturilor Tokio – Haneda, Paris – Charles de Gaulle și Frankfurt. Așa se face că a fost numit cel mai stresant aeroport european, relatează express.co.uk.

ADVERTISEMENT

Aeroportul Heathrow, cel mai stresant din Europa

Aeroportul Heathrow este cel mai stresant din Europa, lucru dovedit de „scorul de stres” pe care l-a obținut. Studiul arată că a obținut un punctaj de 6,4 din 10 asta pentru că aproximativ 65,74% dintre zboruri pleacă la timp.

Locul al doilea este ocupat de Aeroportul Manchester din Marea Britanie, care a obținut un scor de stres de 5,44 din 10. În cazul acestuia au fost făcute doar 9.180 de căutări pentru bagaje pierdute și doar 66,11% dintre zboruri au plecat la timp.

ADVERTISEMENT

Poziția a treia este ocupată de Londra Gatwick, Marea Britanie, cu un scor de 5,4 din 10. Următoarele locuri sunt ocupate de Charles de Gaulle, Franţa – 5,16, Londra Stansted, Marea Britanie – 5,14, Istanbul, Turcia – 4,38, Leonardo Da Vinci Fiumicino, Italia – 4.11 și Berlin Brandenburg, Germania – 3.76.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul 
Reacţia lui Wiz Khalifa după ce a fost săltat de jandarmi la festivalul "Beach, Please!"
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei...
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei Hagi, prezenți la biserică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Schimbări radicale la CFR. Românii scapă de coșmar
Schimbări radicale la CFR. Românii scapă de coșmar
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația