News

Afacere de lux pentru fiul lui Adrian Năstase! Cât costă o noapte de cazare la glampingul construit la Corbu de mezinul fostului premier

Afacere de lux pentru fiul lui Adrian Năstase, Mihnea investind bani serioși într-un glamping pe litoralul Mării Negre
14.09.2021 | 12:29
Afacere de lux pentru fiul lui Adrian Nastase Cat costa o noapte de cazare la glampingul construit la Corbu de mezinul fostului premier
Mihnea Năstase şi-a deschis un glamping pe litoralul mării Negre. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul premier al României, Adrian Năstase a ieșit de pe scena politică după ce a fost condamnat la închisoare cu executare și a avut chiar și o tentativă de a-și pune capăt zilelor. Retras din lumina reflectoarelor și cu rare apariții în presă, Năstase a avut parte însă de mai multe bucurii din partea celor doi copii. Andrei și Mihnea au cochetat amândoi cu politica și n-au ezitat să intre în afaceri menite să sporească averea familiei.

Dacă băiatul cel mare, Andrei a investit într-o firmă care se ocupa de consultanța în domeniul business-ului, dar și în mai multe firme din zona imobiliară, mezinul Mihnea a schimbat puțin traiectoria și a băgat bani frumoși într-un glamping aflat la malul Mării Negre.

ADVERTISEMENT

Afacere de lux pentru fiul fostului premier Adrian Năstase!

Mai exact, în urmă cu doar câteva luni, Mihnea și soția lui, Corina Corolevschi, fostă campioană balcanică la atletism au decis să intre puternic pe piaţa antreprenorilor în turism. Interesant este că cei doi şi-au unit de curând destinele într-o nuntă pe care participanții au catalogat-o drept una „ca din povești”.

Mihnea și Corina au lucrat amândoi la Bruxelles, la Parlamentul European. Supranumită „Prințesa Constanței” pentru stilul vestimentar extravagant și imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, tânăra a fost asistent la cabinetul europarlamentarului brașovean Răzvan Popa. Aceeași funcție a avut-o și Mihnea în cadrul instituției de la Bruxelles, dar la cabinetul fostului europarlamentar PSD Cătălin Ivan.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au deschis acum un complex turistic inedit pe plaja sălbatică de la Corbu. Vorbim despre un glamping, adică un loc în care turiștii vor să înnopteze în mijlocul naturii, dar, atenție, să aibă și confortul de la hotel. Așa s-a născut conceptul, unul pe care mai mulți antreprenori români l-au împrumutat și l-au reprodus și în țara noastră.

Printre ei s-au aflat și Mihnea Năstase și consoarta lui. Aceștia au propus un camping de corturi de lux, corturi inspirate din cultura amerindiană. Întregul proiect se numește TeePee Corbu și este alcătuit din mai multe module. Are și o zonă tip restaurant unde turiștii pot să servească masa, dar și ring de dans, parcare, și o zonă de odihnă cu corturi normale sau pentru rulote.

ADVERTISEMENT

Ce înseamnă glamping și câte unități sunt în România

Există mai multe astfel de unități în România, dar mai toate sunt în zona montană. Azuga, Brașov, poalele munților Făgăraș, județul Argeș sunt doar câteva locuri unde glampingul a prins de minune și pentru un loc de cazare oamenii sunt nevoiți să aștepte zile întregi sau să caute constant pe site-urile de specialitate locuri disponibile.

Ineditul adus de fiul lui Adrian Năstase vine din locul propus. Astfel, glampingul mezinului Mihnea este singurul de pe litoral și, deocamdată, adună toți amatorii de astfel de senzații. Inițial, campingul de la Corbu trebuia inaugurat anul trecut. Pandemia de coronavirus a dat toate planurile peste cap și întreaga afacere a fost regândită pentru vara acestui an.

ADVERTISEMENT

La puțin timp de la relaxarea condițiilor, lucrările au demarat şi campingul a fost finalizat destul de repede. De altfel, Mihnea şi Corina se bucură deja de clienţi şi campingul lor a devenit un loc pe care turiştii n-au voie să-l rateze atunci când se gândesc la Marea Neagră.

Interesant este că presa locală a amintit și de alte afaceri făcute de familia Corolevschi la Corbu. Astfel, părinții soției lui Mihnea au mai deținut și Corbu Agroturism, Marco House sau Blue Beach Midia în zonă.

Cât costă o noapte de cazare la glampingul lui Mihnea Năstase

Mihnea Năstase se laudă cu prețuri pentru toată lumea în campingul lui. Astfel, într-un spațiu larg al zonei de camping și glamping, de peste 14.000 de metri pătrați, destinat iubitorilor de natură, cu spirit liber și foc în simțuri, așa cum este notat pe site-ul oficial, pare a fi loc pentru toată lumea.

Pentru un cort Teepee, în weekend, adică vineri și sâmbătă, taxa este de 400 de lei pe zi. De luni până joi și duminică seară, acesta se închiriază cu 300 de lei. Dacă mergi cu cortul personal există o taxă de 15 lei pe zi, o taxă care poate ajunge și până la 30 de lei dacă acesta este mare și are verandă.

De asemenea, la toate aceste costuri se adaugă și o taxă de persoană pentru cortul personal. 25 de lei se plătesc pe zi pentru fiecare om în parte. La peste 3 zile, taxa devine 20 de lei. Copiii sub 10 ani plătesc doar 10 lei pe zi.

Spațiul pentru autorulotă înseamnă alți 119 lei pe zi în weekend, 89 de lei de luni până joi. Se achită și 15 lei pe zi pentru curent electric. Dacă doriți o cazare într-un cort mare cu 2 dormitoare pentru 4 persoane atunci trebuie să achitați 180 de lei pe zi vineri și sâmbătă sau 145 de lei pe zi de luni până joi.

Mihnea Năstase a propus turiștilor și alte facilități, de asemenea, contra cost. Astfel, de la camping puteţi închiria saltea pentru 15 lei pe zi, pernă, 5 lei pentru 24 de ore sau sac dormit, 30 lei/zi. Totodată, 5 lei costă umflatul saltelei personale.

ADVERTISEMENT