Simona Halep

Afacere de milioane la malul mării. În ce investește Simona Halep banii pe care i-a câștigat din tenis

05.04.2021 | 16:03
Afacere de milioane la malul marii In ce investeste Simona Halep banii pe care ia castigat din tenis
Simona Halep, vilă de lux de peste 1.000.000 de euro pe malul lacului Snagov. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Simona Halep a câștigat peste 37 de milioane de dolari din tenis și a decis să-i investească în afaceri care în România sunt extrem de profitabile.

Deși este mai mereu pe drumuri datorită participărilor la turnee, sportiva are în familie un sprijin semnificativ în acest sens, fratele, tatăl și unchiul ei fiind cei care se ocupă de bunul mers al investițiilor.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul acestei luni, sportiva își va inaugura ultima realizare. Pe 29 aprilie este prevăzută deschiderea complexului turistic Lotus Studio.

Bloc de apartamente în nordul stațiunii Mamaia

Ultima investiție în domeniul imobiliar a Simonei Halep s-a concretizat în construcția unui bloc de apartamente situat în nordul stațiunii Mamaia, într-o zonă considerată selectă.

ADVERTISEMENT

Conform adevărul.ro de bunul mers al investiției se ocupă fratele Simonei. Sportiva a început să-și promoveze noua afacere printr-o serie de fotografii pe conturile de Instagram și Facebook.

Sursa menționată mai notează că apartamentele vor putea fi închiriate începând cu data de 29 aprilie, la prețuri cuprinse între 700 și 1.200 de lei pentru o noapte, în funcție de perioadă și de durata de ședere.

ADVERTISEMENT

A început cu o cafenea

Simona Halep a intrat în afaceri în urmă cu patru ani când și-a deschis o cafenea. Ulterior a închis-o iar pe locul stabilimentului urmând să construiască un hotel de tip boutique.

Sportiva a mai achiziționat în 2017, în schimbul a două milioane de euro, o pensiune de patru stele în Poiana Brașov și un hotel în orașul de sub Tâmpa.

ADVERTISEMENT

Simona Halep deține, de asemenea, mai multe apartamente și case în Constanța și își construiește o vilă de lux în București.

ADVERTISEMENT