Life

Afacere de zile mari pe piața pharma. Ce se întâmplă cu farmaciile Dr Max

Afacere de zile mari pe piața pharma de la noi din țară. Ce se întâmplă acum cu farmaciile Dr Max și ce veste a dat directorul general.
24.05.2023 | 18:36
Afacere de zile mari pe piata pharma Ce se intampla cu farmaciile Dr Max
Afacere de zile mari pe piața pharma. Dr Max, reușită de proporții
ADVERTISEMENT

Afacere de zile mari pe piața pharma de la noi idn țară. Ce se întâmplă acum cu farmaciile Dr Max și ce veste mare a dat conducerea.

Afacere de zile mari pe piața pharma. Dr Max, reușită de proporții

Farmaciile Dr Max se vor înmulți ca număr în următoarea perioadă la noi în țară. Vorbim despre o afacere de zile mari pe piața pharma, după ce Dr Max România a cumpărat farmaciile Gedeon Richter şi distribuitorul Pharmafarm.

ADVERTISEMENT

După această achiziție se ajunge la un număr imens al farmaciilor deținute de Dr Max. Vorbim despre peste 850 de farmacii în toate orașele din România, după cum transmite AGERPRES.

Directorul general al lanțului Dr Max a transmis că prin această achiziție farmaciile vor reuși să își consolideze poziția în piața românească. Totodată, acesta a transmis că speră să răspundă mai bine nevoilor pacienților români, vorbind despre servicii accesibile.

ADVERTISEMENT

“Odată cu integrarea operaţiunilor de retail şi distribuţie ale Gedeon Richter, ne vom consolida poziţia în piaţă (…).

Cu această nouă achiziţie, ne propunem să răspundem cât mai bine nevoilor pacienţilor din România, oferindu-le servicii accesibile şi un portofoliu larg de produse”, a declarat directorul general al lanţului Dr. Max România, Cezar Zaharia.

ADVERTISEMENT

Dr Max România, afacere de miliarde pe piața pharma

Dr Max România este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice de la noi din țară. Acestea oferă atât servicii de retail dar și de distribuție a medicamentelor. Cifra de afaceri a Dr Max, care a reușit să facă o afacere de zile mari pe piața pharma, este de peste 1,3 miliarde de euro.

Acestea sunt cifrele pentru anul 2022, care mai arată și faptul că Dr Max are angajați peste 5000 de români în toate farmaciile sale.

ADVERTISEMENT

Dr Max Group este compania care deține Dr Max România și are o experiență în domeniul de peste 18 ani. Mai mult decât atât, aceasta este pe locul al doilea în Europa cu peste 2500 de farmacii în 14 țări.

ADVERTISEMENT
Tags: