Sport

S-au unit vedetele! Super afacerea în care Cristiano Ronaldo, Rafael Nadal și Enrique Iglesias investesc la Madrid

Rafael Nadal deține în copropietate grupul Tatel, care tocmai a inaugurat un nou restaurant de lux pe exclusivista Paseo de la Castellana. „Toto” este numele localului, iar Cristiano Ronaldo e unul dintre investitori.
16.03.2022 | 19:27
Sau unit vedetele Super afacerea in care Cristiano Ronaldo Rafael Nadal si Enrique Iglesias investesc la Madrid
Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo. FOTO: Twitter
ADVERTISEMENT

De 21 câștigător de Grand Slam, Rafael Nadal (35 de ani) are succes și în afaceri. „Regele zgurii” face parte dintr-un proiect în care a reușit să atragă investitori celebri.

Rafael Nadal, partener de afaceri cu Cristiano Ronaldo și Enrique Iglesias

„Toto”, noul restaurant din grupul Tatel, al cărui copropietar este Rafael Nadal, are la bază un concept gastronomic de ultimă generație. Această metodă revoluționară își propune să combine la Madrid preparatele culinare mediteraneene cu cele specific italienești

ADVERTISEMENT

Renumitul bucătar italian Emiliano Celli folosește cele mai noi tehnici și produse de calitate, ecologice și din culturi sustenabile pentru a da viață celor mai de succes preparate, care făceau deliciul Italiei în anii ’50-’60.

Restaurantul în care investesc Enrique Iglesias, Cristiano Ronaldo, Pau Gasol și Rudy Fernandez și-a deschis oficial porțile și este localizat pe exclusivista arteră Passeo de la Castellana la numărul 38, lângă un restaurant Tatel , celălalt pe care grupul controlat de Nadal îl mai are în capitala Spaniei și care a fost deschis în urmă cu opt ani.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Tatel, Rafael Nadal are și alte afaceri. Ibericul este asociat al Telefonica Open Future, care oferă susținere financiare start-upurilor specializate pe produse și soluții pentru sport și sănătate.

Superstarul lui Manchester United a deschis și un hotel de lux în Madrid

Restaurantul lui Rafael Nadal nu este singura afacere importantă a lui Cristiano Ronaldo din capitala Spaniei. Superstarul lui Manchester United și-a deschis în 2021 un hotel în Madrid, în care a investit aproximativ 13 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Hotelul este situat pe Gran Via din centrul Madridului și are un total de 168 de camere, precum și numeroase detalii inspirate din personalitatea fotbalistului.

Acesta a fost al patrulea hotel din lanțul deținut de CR7, după cele inaugurate la Funchal, Lisabona și New York, dar nu va fi ultimul, următoarele orașe de pe lista lusitanului fiind Marrakech, Paris și Manchester.

ADVERTISEMENT
Tags: