Fotbal intern

Îşi vinde Hagi hotelul Yaki? Reacţia lui Gică: ”Sunt decepţionat!”

UPDATE 18:24 / Gică Hagi a ţinut să demonteze, printr-un comunicat, informaţiile potrivit cărora vrea să-şi vândă hotelul Yaki....
20.03.2017 | 17:45
Isi vinde Hagi hotelul Yaki Reactia lui Gica Sunt deceptionat

UPDATE 18:24 / Gică Hagi a ţinut să demonteze, printr-un comunicat, informaţiile potrivit cărora vrea să-şi vândă hotelul Yaki.

“Am constatat cu dezamăgire că la nici două zile de la performanţa remarcabilă realizată de echipa pe care o conduc contra Stelei au apărut în mass-media lucruri false şi neadevărate, care doresc să mute atenţia în altă parte decât să ni se recunoască meritele noastre sportive. Informaţia că aş fi scos la vânzare hotelul pe care îl deţin este total neadevărată şi sunt decepţionat de amploarea pe care au luat-o lucrurile prin această diversiune. Hotelul merge foarte bine şi nu intenţionez să-l scot la vânzare. Eu voi rămâne în continuare managerul tehnic al echipei FC Viitorul şi ne vom focusa 100% spre finalul campionatului Ligii I.

Cu respect, Gheorghe Hagi”

–––––––––––––––––––

Gheorghe Hagi este lider în Liga 1 cu Viitorul şi a luat o decizie surprinzătoare. “Regele” şi-a scos la vînzare hotelul din Mamaia, pe care cere 9 milioane de euro. Banii urmează să fie investiţi în echipa de fotbal, scrie profit.ro.

Hagi speră să obţină calificarea în grupele Ligii Campionilor în acest sezon şi să acceseze banii din participarea în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi. Până la acel moment, Regele pare mai hotărât ca niciodată să investească în Academie.

Pentru asta, e în stare să renunţe la o afacere profitabilă, hotelul Iaki. E unul dintre puţinele hoteluri deschise tot anul la malul mării, iar anul trecut hotelul a înregistrat un profit de o jumătate de milion de euro. Hagi cere 9 milioane de euro, iar banii ar urma să fie investiţi în Academie.

Sursa citată scrie că Hagi a vrut să scoată hotelul la vânzare şi anii trecuţi, dar preţul de 12 milioane de euro i-a cam speriat pe investitori. Acum, Hagi a mai scăzut din preţ la 9 milioane şi e în negocieri cu câţiva oameni de afaceri din China.

22 de milioane de euro era averea lui Gheorghe Hagi în 2016, conform Capital

30 de puncte are Viitorul în clasament, 3 mai mult decât Steaua