Fotbal intern

Mititelu, plan BOMBĂ la CRAIOVA! Reghecampf, antrenorul oltenilor?!

Adrian Mititelu a avut posibilitatea să-i îndepărteze din Bănie pe Mihai Rotaru şi pe Adrian Andrici dacă ar fi acceptat oferta de preluare a echipei CS U Craiova. Negocierile s-au derulat în...
16.06.2015 | 00:00
Mititelu plan BOMBA la CRAIOVA Reghecampf antrenorul oltenilor
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a avut posibilitatea să-i îndepărteze din Bănie pe Mihai Rotaru şi pe Adrian Andrici dacă ar fi acceptat oferta de preluare a echipei CS U Craiova. Negocierile s-au derulat în secret timp de o lună de zile şi au fost dezvăluite într-un final pe contul de faceboook al omului, care s-a ocupat aproape 10 ani de destinele FC U Craiova. Planul bombă al lui Mititelu includea numirea lui Laurenţiu Reghecampf drept antrenor al oltenilor!

Un lucru este cert: Adrian Mititelu ar fi acceptat oferta lui Mihai Rotaru de fuziune sau de preluare integrală a formaţiei CS U Craiova doar dacă suporterii FC U ar fi fost de acord. Din acest motiv, dar şi pentru a demonstra, în opina sa, că formaţia celor doi afacerişti din Bucureşti nu este iubită în Craiova, Mititelu a încercat să testeze intenţiile fanilor Ştiinţei, pe pagina sa de facebook, lansînd pentru prima dată ideea unei fuziuni între cele două formaţii pe data de 11 iunie. Însă, după ce majoritatea faniilor FC U nu au dorit sub nici o formă asocierea cu CS U, Mititelu a anunţat că nici el nu ar fi acceptat varianta respectivă fără permisiunea ultraşilor.

ADVERTISEMENT

Anunţ BOMBĂ pentru fumători! Ce se întîmplă cu ţigările! 

“Am vrut să demonstrez public că echipa lui Rotaru nu este iubită”

“Timp de circa 3 săptămîni am acceptat să intru în jocul lui Rotaru, patronul de drept al CSU şi unul din principalii artizani alături de Sandu Mircea, Lia Olguţa Vasilescu şi Pavel Badea ai acestei grupări. Am aflat cu această ocazie, că după ce au distrus UNIVERSITATEA CRAIOVA mişeleste, vor să le cumpăr clubul şi implicit cu această ocazie, să-mi cumpăr şi dreptul de a putea face fotbal în Craiova, de a mi se debloca afacerile şi de a putea să trăiesc în linişte.

VIDEO + FOTO / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Face plajă în AREST! Costumul de baie e… 

În ultimele mele două postări legate de o eventuală fuziune, am vrut să se demonstreze un lucru: acela că CSU este urîtă de marea majoritate a suporterilor Universităţii Craiova şi că nu eu sînt cel care a creat acest sentiment, ci aceia care au distrus UNIVERSITATEA CRAIOVA. Au trecut 2 ani de cînd această echipă joacă fotbal în competiţiile fotbalistice din România, cheltuindu-se pentru pro slăvirea ei multe milioane de euro şi cu toate astea cu excepţia a 1-2 meciuri, tribunele au fost goale.

ADVERTISEMENT

Armata, ANUNŢ BOMBĂ! S-a luat DECIZIA! E oficial! Tinerii români au aflat: se pleacă la RĂZBOI! 

De asemenea, am vrut să arăt şi faptul că eu sau oricine altcineva ar deţine brandul FC UNIVERSITATEA CRAIOVA şi ar accepta un asemenea demers, tot nu ar reuşii să îi convingă pe cea mai mare parte din suporterii UNIVERSITĂŢII CRAIOVA să accepte o asemenea asociere”, au sunat cîteva fraze din postarea lui Mititelu.

VIDEO / Dani Oţil, accident de maşină la 150km/oră! 

“Cu mare sacrificu îi putem scoate pe Rotaru şi Andrici din oraş”

FANATIK.RO vă oferă amănunte în exclusivitate legate de negocierile dintre cele două tabere. Chiar dacă pare greu de crezut, după ce şi-a pierdut aproape toată averea pentru Universitatea Craiova, Adrian Mititelu ar fi fost dispus să facă orice sacrificu doar ca Adrian Andrici şi Mihai Rotaru să nu se mai ocupe de destinele formaţiei CS U Craiova şi să dispară defintiv din Bănie.

ADVERTISEMENT

DECIZIA UNGURILOR care ÎNFIOARĂ TOATĂ EUROPA!

Mititelu şi patronul de la CS U au intrat în negocieri încă de acum o lună, iar fostul şef de la FC U s-a destăinuit apropiaţilor, la acea vreme: “Sînt decis să îmi pun la bătaie toate terenurile doar ca Rotaru şi Andrici să plece din oraş. Dacă bat palma cu ei o să fiu mai mult ca sigur deblocat în balta Craioviţa, acolo unde am cele mai bune terenuri. Vreau să ii văd scoşi din oraş, cu orice preţ, pe cei doi. Dacă suporterii acceptă o fuziune, atunci fac afacerea cu cei doi, însă nu o să renunţ în viaţa mea la FC Universitatea Craiova echipa pentru care mi-aş da şi viaţa”, au fost primele reacţii ale lui Mititelu la începutul negocierilor.

Tratativele s-au purtat prin intermediari

Sursele FANATIK.RO susţin că tratativele au fost purtate doar printre intermediari, iar Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru nu s-au întîlnit faţă în faţă niciodată. “Negocierile s-au purtat doar prin oameni de încredere. Au fost aproximativ 10 întîlniri. S-au schimbat fel de fel de acte între cele două tabere. S-au pus pe masă salariile tuturor jucătorilor. S-a discutat despre drepturile de televiziune, despre contractele de publicitate, despre antrenori. Lui Mititelu nu i s-au cerut bani pentru această tranzacţie, ci nişte terenuri care valoarau foarte mult. Chiar s-a făcut şi o listă cu vreo şapte jucători care nu mai rămîneau în actuala echipă de la CS U. Totul era aproape de finalizare”, au mărtursit surse care au participat la întîlnirile respective.

ADVERTISEMENT

CAZ INCREDIBIL în ROM NIA. O fată de 16 ani este VIRGINĂ, dar GRAVIDĂ în 19 săptămîni!

Primele fotbaliştilor au fost motiv ceartă

Mai mult, FANATIK.RO a aflat că oamenii lui Mititelu şi lui Rotaru nu au ajuns la un consens în momentul în care a venit vorba despre plata primelor jucătorulor de la CS U. “Iniţial, Rotaru îi transmisese lui Mititelu că îi lasă clubul pe zero la datorii, dar apoi i-a spus că el trebuie să fie cel care trebuie să plătească primele fotbaliştilor din drepturile TV, care intrau din prima tranşă”, spun sursele noastre.

Patru fraţi cu vîrste între 5 şi 13 ani s-au sinucis cu pesticid!

Reghecampf ar fi fost antrenorul dorit de Mititelu

Astfel, FANATIK.RO a aflat că în cazul în care suporterii FC U ar fi fost de acord, iar Adrian Mititelu ar fi acceptat tranzacţia, noul antrenor al echipei ar fi fost Laurenţiu Reghecampf.”Mititelu îl dorea pe Reghe la echipă dacă se făcea afacerea. Însă cum suporterii nu au dorit acest lucru, iar Adrian Mititelu le-a respectat dorinţa, tranzacţia a fost pusă în stand-by, mai bine zis a picat!”, afirmă aceleaşi persoane de încredere.

DINAMO. Negoiţă pregăteşte SCHIMBUL verii! Vrea un STELIST! 

“Nu-l cunosc pe Mititelu. Nu m-am întîlnit în viaţa mea cu el”

Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Mihai Rotaru, patronul celor de la CS U Craiova, neagă orice legătură cu cedarea echipei. “Nu m-am întîlnit în viaţa mea cu Adrian Mititelu şi nici nu-l cunosc personal. Cei de la club de la mine vor face o conferinţă de presă, iar acolo veţi afla mai multe. Felix Grigore se va ocupa de acest lucru. După cîte ştiţi, eu nu obişnuiesc să vorbesc cu presa şi nici nu vreau să mai vorbesc mult despre acest subiect. Însă, vă repet, nu am discutat niciodată cu Mititelu şi nici cineva din preajma mea nu a luat legătura cu el”, a spus Rotaru.

 

ADVERTISEMENT
Tags: