Life

Afacerea care începe să câștige teren în România. Doamnele și domnișoarele nu se uită deloc la bani

Afacerea care a început să devină din ce în ce mai mult pe placul doamnelor și domnișoarelor. Este la mare căutare în sezonul evenimentelor.
03.06.2024 | 23:07
Afacerea care incepe sa castige teren in Romania Doamnele si domnisoarele nu se uita deloc la bani
Afacerea care a început să devină din ce în ce mai mult pe placul doamnelor și domnișoarelor. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Cu toții știm că vara este sezonul evenimentelor. La astfel de ocazii, ținuta este unul dintre cele mai importante aspecte. Cei care nu dispun de bugetul necesar pentru a-și cumpăra hainele mult dorite, au la dispoziție o varianta salvatoare.

Închiriatul ținutelor de ocazie, din ce în ce mai popular în rândul românilor

Vara este sezonul în care au loc cele mai multe nunți și botezuri. Pentru că acest sezon coincide cu cel al concediilor, nu este de mirare că românii nu stau prea bine la capitolul finanțe.

ADVERTISEMENT

Vestimentația reprezintă una dintre principalele preocupări ale românilor care sunt invitați la astfel de evenimente. Pentru că imaginea contează, mulți dintre ei aruncă sume exorbitante pe haine pe care le poartă o singură dată.

Cei care nu dispun de un buget prea generos alocat achiziționării de haine, nu trebuie să dispere. Pentru ei există o variantă mult mai prietenoasă cu bugetul și mult mai la îndemâna tuturor.

ADVERTISEMENT

În marile orașe și nu numai, au început să devină populare așa zisele locații de unde se pot închiria rochii de ocazie. Pentru multe doamne și domnișoare, această variantă este mult mai practică, mai ales că nu scot din buzunar sume mari de bani.

Avantajele închirierii unei rochii de ocazie. Motivele pentru care doamnele și domnișoarele preferă din ce în ce mai mult această opțiune

Unul dintre marile avantaje ale acestor afaceri este faptul că mereu țin pasul cu moda. Astfel, doamnele și domnișoarele care vor să îmbrace o rochie deosebită, o pot face fără să plătească prea mulți bani.

ADVERTISEMENT

În plus, afacerile cu rochii de închiriat reprezintă o salvare nu doar pentru bugetele reduse, ci și pentru spațiu. Nefiind lucruri permanente, ci împrumutate, doamnele și domnișoarele nu trebuie să se gândească unde le vor depozita după eveniment.

Închirierea de rochii este un proces simplu, însă presupune parcurgerea unor anumiți pași. În primul rând, se va achita un avans de minim 300 de lei. Acesta garantează faptul că rochia va fi închiriată și că posesoarea sa de ocazie va avea mare grijă de ea.

ADVERTISEMENT

Prețurile practicate de magazinele de închiriere sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, pentru câteva zile, o rochie de designer costă între 500 și 1.000 de lei. Condiția esențială în cazul închirierii de rochii este predarea lor în stare excelentă, fără defecte.

Indiferent de prețul pe care îl au, hainele de închiriat își găsesc imediat clienții. Sunt cazuri în care doamnele sunt dispuse să plătească și 900 de euro doar pentru a îmbrăca rochia mult visată.

Nu doar pentru doamne închiriatul ținutelor este o variantă ”prietenoasă” cu bugetul. La fel de bine pot închiria și domnii diverse costume potrivite pentru fel de fel de ocazii.

ADVERTISEMENT
Tags:
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”