Life

Afacerea cu care a dat lovitura Alexandra Becali. La doar 26 de ani, fata lui Gigi Becali îi calcă pe urme milionarului

La doar 26 de ani, Alexandra Becali, fiica mijlocie a patronului FCSB, se descurcă excelent pe plan financiar. Afacerea cu care aceasta a dat lovitura.
24.07.2022 | 10:46
Afacerea cu care a dat lovitura Alexandra Becali La doar 26 de ani fata lui Gigi Becali ii calca pe urme milionarului
Alexandra Becali dă lovitura pe plan financiar. Afacerea cu care fiica lui Gigi Becali îi calcă pe urme acestuia. Sursa foto: colaj Fanatik / Știrileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi. Această vorbă este valabilă și în sânul familiei Becali. Alexandra, fiica afaceristului, calcă pe urmele acestuia în domeniul imobiliar.

Alexandra Becali dă lovitura pe plan financiar. Afacerea cu care fiica lui Gigi Becali îi calcă pe urme acestuia

Patronul FCSB este tatăl a trei fete: Teodora, în vârstă de 27 de ani, Alexandra, în vârstă de 26 de ani și Cristina, în vârstă de 21 ani.

ADVERTISEMENT

Fiica mijlocie este cea mai apropiată de Gigi Becali atunci când vine vorba de afaceri. La o vârstă extrem de fragedă, aceasta excelează pe piaţa imobiliară şi dă tun după tun.

Alexandra demarează un proiect prin care construiește mai multe blocuri. Imobilele sale sunt extrem de căutate.

ADVERTISEMENT

Încă din 2021, tânăra a inițiat mai multe ansambluri imobiliare învecinate. În total, ar fi vorba de circa 500 de apartamente amplasate în zona coporaţiilor din zona de nord a Capitalei.

Așa cum FANATIK scria încă din debutul acestei luni, primele două blocuri, cu aproape 100 de apartamente, vor fi finalizate încă din septembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se declara încântat de acest proiect demarat de fiica sa și dezvăluia că deja s-au încasat avansuri pentru apartamentele vândute.

Pentru un apartament cu două camere se achită sume de până la 89 de mii de euro, cu TVA. Prețul crește semnificativ dacă vorbim de un apartament cu trei camere. Acesta costă și 112.000 de euro, TVA inclus.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, cadou impresionant de nuntă pentru fiica sa cea mare

De afacerile imobiliare ale familiei Becali se leagă un cadou de nuntă special oferit de patronul FCSB fiicei sale Teodora.

E vorba de un teren de 3 hectare, unde se demarează deja proiecte imobiliare. Au fost ceva probleme din cauza pandemiei, când lucrurile s-au mai amânat, dar în prezent se lucrează non-stop pe șantierul Teodorei.

Circa 700 de apartamente și 50 de case urmează a fi ridicate pe terenul dăruit de Gigi Becali cadou de nuntă fiicei sale Teodora.

ADVERTISEMENT