News

Afacerea cu care a dat lovitura o familie care stă la sat în România. Ideea din copilărie, de pe vremea bunicilor, le aduce bani frumoși. Prețul e de 150 de lei pe zi

Afacerea de familie care s-a transformat într-un adevărat paradis pentru turiști. Locația îi atrage ca un magnet pe cei mici, dar și pe adulți.
10.07.2024 | 23:32
Afacerea cu care a dat lovitura o familie care sta la sat in Romania Ideea din copilarie de pe vremea bunicilor le aduce bani frumosi Pretul e de 150 de lei pe zi
Afacerea de familie care s-a transformat într-un adevărat paradis pentru turiști. Sursa foto: Pixabay, Facebook/ Pony & Farm Club
ADVERTISEMENT

Turismul în România capătă noi dimensiuni. Persoanele care vor să experimenteze viața la țară, ca pe vremea bunicilor, o pot face în județul Maramureș. Aici, o idee de afaceri s-a transformat într-un adevărat paradis rural pentru toată lumea.

Turismul la sat, noua atracție pentru sute de români

Din păcate, din cauza ritmului alert de zi de zi, uităm să ne mai bucurăm de adevăratele lucruri care contează. Esența timpurilor de altădată a fost dată uitării, iar agitația urbană aproape că ne-a copleșit.

ADVERTISEMENT

În Maramureș, în satul Băița, timpul pare ca a stat în loc. Grație unei idei de afaceri, aici, totul pare desprins exact de pe vremea bunicilor. Viața la țară se trăiește la maxim, iar fiecare experiență este de-a dreptul unică.

O fermă de familie este cea care face totul posibil și cea care atrage picii ca un magnet. Cei care vin aici pot experimenta, pentru o zi, viața de altădată de la sat.

ADVERTISEMENT

Amintirile din copilărie au căpătat contur în satul din Maramureș. Aici, vin constant copiii dornici să vadă cum se trăia odinioară și ce obiceiuri aveau oamenii de la sat. Surprinzător sau nu, unii iau contact prima dată cu un astfel de mediu.

O zi petrecută la ferma din satul Băița costă 150 de lei

De cum pășesc pe poarta fermei, copiii sunt fascinați de multitudinea de animale, căci pe ele s-a pus accentul. Ajunși la ferma din Maramureș, cei mici pot să aibă grijă de animale, să le hrănească și să le observe în habitatul lor, lucru imposibil pentru cei de la oraș.

ADVERTISEMENT

Părinții care au mers deja la fermă cu picii lor au numai cuvinte de laudă. Cu toții descriu experiența ca fiind unică și, în același timp, educativă. Chiar dacă este un magnet pentru cei mici, nici cei mari nu rămân indiferenți.

Părinții consideră că o astfel de afacere este perfectă pentru cei care nu au bunici la țară. În acest fel, cei mici pot lua contact cu viața rurală și își pot crea amintiri de care nu au parte la oraș.

ADVERTISEMENT

Majoritatea celor care ajung la ferma din satul Băița spun că s-au întors în timp. Sentimentul este unul de nostalgie, iar la plecare, aproape că le place mai mult traiul de viață de acolo, decât cel de la oraș.

La ferma din Maramureș nu există doar animale, ci și tiroliană, mașinuțe și chiar și o piscină unde cei mici se pot distra toată ziua. Accesul se face achitând o taxă de 150 de lei pe zi.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
UCRAINA vrea să BOMBARDEZE RUSIA! Răsturnare de situație în RĂZBOI
UCRAINA vrea să BOMBARDEZE RUSIA! Răsturnare de situație în RĂZBOI
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”