Afacerea care îi aduce un profit important unei antreprenoare din România și care are un succes enorm în acest sezon de toamnă. O singură bucată din produsul comercializat ajunge la 22 de lei.
Odată cu vremea mai răcoroasă de afară, românii încep să caute tot mai mult produsele calde, dar specifice sezonului de toamnă în care încă ne aflăm. Întreprinzătorii iscusiți știu acest lucru și profită din plin.
Produsele pe bază de dovleac, nucă sau mere sunt la mare căutare. O tânără din Craiova a pus pe picioare o afacere care, pe de o parte, îi aduce importante sume de bani, iar pe de alta îi mulțumește și pe cei care îi trec pragul.
Iulia a deschis o cofetărie în Bănie. Prin produsele puse în vânzare urmărește să aducă gustul toamnei și să atragă cât mai mulți clienți. Deocamdată, o face cu succes.
În aceste zile mai reci, cele mai mari atracții ale toamnei prind gust în cofetăriile Iuliei din Craiova. Alături de tradiționalul dovleac, oamenii se înscriu pe listele de aştepare şi pentru tarta cu nucă.
Din oferta acestei cofetării nu lipsesc nici plăcintele cu mere sau pere. Prețurile sunt pe măsura calității produselor. Ele pleacă de la 9 lei pe o plăcintă și pot ajunge la 100 de lei pentru un tort cu morcovi. O singură tartă se vinde cu 22 de lei / bucata.
”În sezonul de toamnă în general oamenii preferă deserturile pe bază de dovleac, de nucă, deserturi care au în compoziţia lor scorţişoară. Avem oameni care atunci când intră în cofetaărie ne spun că la noi miroase a copilărie, a bunica. Dovleacul, merele, perele şi nucile sunt vedetele din bucătării.
O plăcintă costă 9 lei, în timp ce o tartă ajunge la 22 de lei. Cei mai pretenţioşi clienţi plătesc peste o sută de lei pentru celebrul tort cu morcovi“, a declarat Iulia Cantea, proprietar cofetărie, conform site-ului Observator News.
Clienții din Craiova sunt extrem de mulțumiți de aceste produse. ”Plăcinta cu dovleac este specifică toamnei şi chiar şi cea cu măr“, spun cei care au trecut pragul cofetăriei.