News

Afacerea cu care un român a dat lovitura! Ideea genială prin care ajunge să câștige și 200 de lei în doar câteva minute

Un român a dat lovitura cu o super afacere. A avut o idee genială, iar acum ajunge să câștige și 200 de lei în doar câteva minute.
22.05.2024 | 11:15
Afacerea cu care un roman a dat lovitura Ideea geniala prin care ajunge sa castige si 200 de lei in doar cateva minute
Afacerea cu care un român a dat lovitura. Sursă foto: observatornews.ro / pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român a dat lovitura cu o afacere genială. A avut o idee inedită care se pare că acum înflorește pe zi ce trece. Cu ce se ocupă acesta și cum ajunge să câștige chiar și 200 de lei în doar câteva minute?

Afacerea cu care un român a dat lovitura

Sunt persoane care au avut idei geniale și pe care le-au pus în practică. Așa au luat naștere multe afaceri care acum se dovedesc a fi profitabile. Acesta este și cazul unui român care poate spune că a dat lovitura.

ADVERTISEMENT

Ciprian deține un service auto în București. Ce este nou însă? Faptul că acesta oferă servici chiar și la distanță. Mai exact, angajații săi se deplasează cu un scuter oriunde este nevoie în oraș pentru a rezolva problema.

Cu alte cuvinte, fie că o persoană conduce o mașină sau un scuter și a rămas fără baterie, ori are alte probleme, primește ajutor într-un timp scurt. Proprietarul afacerii spune că intervenția se realizează de asemenea destul de repede.

ADVERTISEMENT

„Include o diagnoză la fața locului cu un tester. Trusa de scule. Acest robot profesional. Pornim autoturismele, autoutilitarele, chiar și camioanele. Avem clienți care alimentează greșit și cu această pompă putem scoate carburantul. Acest pistol de impact ne ajută pentru desfacerea prezoanelor. Avem și becuri de rezervă”, a dezvăluit Ciprian Tudorache, manager service auto mobil, conform observatornews.ro.

Cum ajunge să facă 200 de lei în câteva minute

Costul pentru o reparație la un scuter pornește de la 200 de lei, arată sursa citată. Iar în aceeași sumă de bani este inclusă și o intervenție care poate să dureze câteva minute, în funcție de caz.

ADVERTISEMENT

Evident, prețul poate fi și mai mare în funcție de serviciile oferite. Iar acest român poate spune că a dat lovitura cu această afacere. Nu de puține ori se întâmplă ca anumiți șoferi să aibă nevoie de un ajutor rapid în trafic.

Iar în București mai există și alte afaceri similare precum vulcanizarea mobilă. Un alt român are o astfel de afacere. Costurile sunt unele cât se poate de accesibile și la fel ca și în cazul de mai sus, angajații se deplasează la fața locului.

ADVERTISEMENT

Depinde de distanță prețul final, însă în general acesta pornește de la 120 de lei. Iar beneficii sunt de ambele părți având în vedere că și patronii dar și șoferii se ajută într-o oarecare măsură reciproc, evident, contra cost.

„Noi ne deplasăm la fața locului, se repară totul la fața locului și se continuă deplasarea. Costurile pleacă de undeva de la 120 de lei, depinde de distanță și de problemă”, a dezvăluit la rândul său Florin Munteanu, proprietar vulcanizare mobilă.

ADVERTISEMENT