Sport

Afacerea uluitoare pe care o Dumitru Dragomir a făcut-o cu Gigi Becali, patronul FCSB: „30 de milioane de euro. Începem în toamnă”

Dumitru Dragomir a cumpărat pământ de la Gigi Becali, iar în toamnă va demara o nouă afacere imobiliară, în care va investi aproximativ 30 de milioane de euro.
07.07.2024 | 12:04
Afacerea uluitoare pe care o Dumitru Dragomir a facuto cu Gigi Becali patronul FCSB 30 de milioane de euro Incepem in toamna
Pe pământul cumpărat de la Gigi Becali, Dumitru Dragomir demarează în toamnă o nouă afacere imobiliară, în care va investi 30 de milioane de euro. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este unul dintre cei mai activi investitori pe piața imobiliară din București, iar locuințele pe care le construiește se vând ca pâinea caldă. Tocmai a „închis” un proiect de 118 apartamente și e gata să înceapă altul, mult mai grandios, de trei ori mai mare.

Dumitru Dragomir bagă 30 de milioane de euro într-un complex rezidențial de 330 de apartamente

Dumitru Dragomir nu are pic de liniște nici măcar la 78 de ani, pe care i-a împlinit de curând, și continuă să-și consume energia și timpul liber pe șantier. Acolo unde construiește la foc automat locuințe de lux pentru vedete, dar și pentru oamenii de rând. I-a vândut recent un penthouse cu piscină celebrului Pescobar cu două milioane de euro, iar acum pregătește un nou proiect măreț pe un teren achiziționat de la Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Când începi celălalt proiect cu blocurile? Cât e de mare? Ăsta pe care l-ai terminat acum de cât a fost?”, a fost curios să afle Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, ce mai pune la cale Dumitru Dragomir în perioada următoare.

„Ăsta a avut 118 apartamente și fac unul de trei ori mai mare. Va avea 330 de apartamente. Am luat cel mai bun pământ al lui Gigi Becali. Bag 30 de milioane de euro în el. O parte banii băncilor, restul ai firmelor noastre, că nu sunt banii mei. Pe onoarea mea dacă te mint, nu am o mie de euro în casă. Când îmi vine pensia, și pe aia o toc imediat.

ADVERTISEMENT

Normal și drept ar fi ca acest proiect să-l încep între 15 și 30 octombrie. Atunci ar fi trebuit să încep excavarea. Mai nou, voiam să încep mai devreme, dar mă țin pe loc avizele astea. Durează o jumătate de an ca să iau avizele. Am făcut și PUZ…

Eu sunt un om care nu fac nimic, nimic, nimic în afara legii. Știi din ce cauză? Nu că nu aș putea… Eu merg pe ideea că cel mai apropiat om al tău te dă în gât atunci când te cerți cu el. Și atunci, de ce să mă risc?”, sunt dezvăluirile făcute de Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

A fost momentul în care fostul șef al LPF și-a adus aminte de conflictele pe care le-a avut cu Clotilde Armand, fostul primar al Sectorului 1, care i-a dărâmat gardul de la hotelul pe care-l deține în București. Un conflict care l-a determinant să facă un gest extrem la alegeri, pentru a putea vota împotriva acesteia, în speranța că-și va pierde funcția.

„Fii atent, ca să vezi… Când s-a făcut gardul de la hotel, ăla de mi l-a dărâmat Clotilda, o parte din el era nefăcut. Am construit și eu o bucată. Și l-am mărit cu 18 centimetri, că celălalt era bine pus. Cine o fi venit să-l măsoare? Pentru atât mi-a dărâmat Clotilda gardul ăsta, care nu era făcut de mine, era făcut de Primărie.

ADVERTISEMENT

Asta să-mi fie învățătură de minte. I-am spus și lui fi-miu: «Tată, cât trăiești, o virgulă să nu pui sau să faci ceva în afara legii. Nici nu știi cine te dă în gât». Și fii atent… Gardul era făcut de acum 24 de ani. Ai mai pomenit așa ceva? Eu porțiunea aia am făcut-o acum 22 de ani.

Și Clotilda a luat reclamația din urmă cu 22 de ani. Incredibil câtă răutate pe femeia asta… De asta a și căzut. Și bine a făcut că a căzut…”, a mai spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

AFACEREA lui Mitica Dragomir cu Gigi Becali

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU...
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU primesc pensie! Cine beneficiază de cei 2.000 de lei
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Mari beneficii pentru acești români. Bani în plus pentru genul ăsta de muncă
Mari beneficii pentru acești români. Bani în plus pentru genul ăsta de muncă
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”