Fotbal intern

Anunţ oficial: AFC Rapid boicotează partida cu Academia Rapid

După ce antrenorul echipei AFC Rapid, Andrei Anghel, a cerut public ca meciul echipei sale cu Academia Rapid să nu se dispute, clubul îşi exprimă din nou dezaprobarea faţă de această...
29.09.2017 | 13:57
Anunt oficial AFC Rapid boicoteaza partida cu Academia Rapid
ADVERTISEMENT

După ce antrenorul echipei AFC Rapid, Andrei Anghel, a cerut public ca meciul echipei sale cu Academia Rapid să nu se dispute, clubul îşi exprimă din nou dezaprobarea faţă de această partidă. Cei de la AFC Rapid vor ca la startul partidei dintre cele două grupări alb-vişinii, jucătorii să rămână pe loc în momentul în care arbitrul va fluiera pentru lovitura de început, în semn de protest că fanii rapidişti sunt puşi în ipostaza de a alege între cele două formaţii care intenţionează să evolueze sub blazonul clubului falimentar. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Totuşi, antrenorul formaţiei Academia Rapid, Constatin Schumacher, susţine că echipa sa nu se va da la o parte, indiferent de adversarii pe care-i vor întâlni elevii săi. “Fotbalul se joacă pe teren. Nu ne vom da la o parte! Va câştiga echipa mai bună”, a declarat Schumacher pentru un post de televiziune.  Academia Rapid este lider în liga a patra, cu 12 puncte, dar are un meci mai puţin disputat faţă de CSA Steaua. AFC este pe poziţia a opta, cu 6 puncte din cinci meciuri, la egalitate cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Comunicatul celor de la AFC RAPID

“Jucătorii echipei AFC Rapid, prin vocile căpitanului Narcis Ioniţă şi unuia dintre jucătorii exponenţiali Costi Berechet, noi, toată echipa şi administrativul, de comun acord, ne dorim să vă facem cunoscută poziţia noastră referitoare la partida de sâmbătă dintre AFC Rapid şi Academia Rapid.

Echipa noastră se va prezenta la joc conform regulamentelor FRF si AMFB, iar când arbitrul va fluiera începutul partidei, noi toţi am decis să nu ne mişcăm de pe loc şi să dăm mingea echipei adverse!

ADVERTISEMENT

În cazul în care echipa adversă va începe atacul asupra porţii noastre, noi ne vedem nevoiţi să răspundem cu aceeaşi moneda!

Sperăm, de asemenea, să existe aceeaşi poziţie ca a noastră şi a băncii noastre tehnice (care conform hotărârii comune se va afla în tribună), şi la conducătorii, jucătorii echipei adverse, în ceea ce priveşte poziţia cu care vor trata această partidă.

ADVERTISEMENT

Astfel ne arătăm respectul faţă de toţi suporterii rapidişti, greu încercaţi de-a lungul timpului, suporteri cărora le-am adus bucurii prin promovarea din Liga 5 în Liga 4 şi pe care-i dorim alături oriunde jucăm.

Noi vom fi pe teren, suporterii în tribune, decizia desfăşurării partidei este în terenul echipei adverse!”

ADVERTISEMENT

Meciul dintre AFC Rapid şi Academia Rapid este programat să aibă loc în această sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Giuleşti.

ADVERTISEMENT