AFC Rapid prinde contur! Manoliu: “Îi voi face o invitaţie lui Pancu!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
06/08/2016, 13:45
AFC Rapid prinde contur! Manoliu: “Îi voi face o invitaţie lui Pancu!”

Preşedintele AFC Rapid, echipă proaspăt înscrisă în liga cinci, Horia Manoliu, spune că îl va invita la discuţii pe Daniel Pancu, pentru a-l convinge să vină alături de noua echipă:

“AFC deţine palmaresul total al secţiei de fotbal, e continuatorul. Prin falimentul Rapid S.A., totul se întoarce la AFC. Gîndiţi-vă că Rapid e ca un tren greu încărcat care pînă pleacă, pînă se urneşte, patinează, dar cînd pleacă, o să măture tot.

Azi am depus cererea pentru a juca meciurile oficiale ale AFC Rapid pe stadionul Giuleşti. Cu Daniel Pancu sper să mă văd cît mai devreme şi o să-i fac o invitaţie să vină alături de noi şi ca jucător. E un simbol al Rapidului”, a spus Horia Manoliu.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×