Fotbal intern

GALERIE FOTO. Sărbătoare în Giuleşti, AFC Rapid a promovat în Liga 4. Suporterii au petrecut alături de fotbalişti

AFC Rapid a reuşit să o învingă pe VK Soccer , scor 4-1, şi giuleştenii au promovat matematic în Liga 4. În faţa a aproximativ 800 de suporteri care au venit pe stadionul Giuleşti, echipa...
22.05.2017 | 00:00
GALERIE FOTO Sarbatoare in Giulesti AFC Rapid a promovat in Liga 4 Suporterii au petrecut alaturi de fotbalisti

AFC Rapid a reuşit să o învingă pe VK Soccer , scor 4-1, şi giuleştenii au promovat matematic în Liga 4. În faţa a aproximativ 800 de suporteri care au venit pe stadionul Giuleşti, echipa antrenată de Iosif Mihai s-a impus în faţa echipei deţinute de fostul rapidist Viorel Kraus şi de fiul acestuia.

AFC Rapid va promova din Seria a 2-a a ligii a 5-a alături de FC Asalt. În cealaltă serie, CS CFR Mişcare, o altă echipă care vrea palmaresul deţinut de Rapid, se află în lupta pentru promovare, elevii lui Vasile Caciureac având mari şanse să urce la rândul lor în Liga 4.

AFC Rapid este o echipă care se bazează doar pe juniori, iar în meciul contra celor de la VK Soccer s-a duelat cu Andrei Iordănescu şi Daniel Stan, copiii foştilor stelişti Anghel Iordănescu şi Ilie Stan. Din sezonul viitor, AFC Rapid speră să convingă foşti jucători ai Rapidului să se alăture proiectului. “Încercăm să aducem anumiţi jucători. La Rapid nu se poate juca dacă nu pui suflet. Am văzut şi eu că se vorbeşte despre o asociere cu Voluntari, dar nu ştiu nimic. Aici e rapidism adevărat. Acum nu vom petrece, probabil după ultima etapă.”, a declarat Iosif Mihai la finalul meciului.

Imediat după fluierul final al meciului, suporterii giuleştenilor s-au bucurat alături de favoriţi. Aproape o jumătate de oră au petrecut tinerii fotbalişti cu fanii, aceştia cântând şi scandând, fiesta continuând la vestiare. Printre cei care au fost cei mai vocali s-a numărat şi portarul echipei, Anton Oprea, care este împrumutat chiar de la adversara de duminică. “Sunt împrumutat la Rapid, dar aici e familia mea! Aici vreau să continui mai departe. Avem nişte suporteri extraordinari!”.