Life

Afecțiunea care a măcinat-o pe Elena Ionescu: ”M-a schimbat cu totul”

Elena Ionescu s-a confruntat cu o serie de probleme nu tocmai plăcute cu ani în urmă. Întreaga întâmplare a schimbat-o total pe vedetă.
25.06.2024 | 09:34
Afectiunea care a macinato pe Elena Ionescu Ma schimbat cu totul
Afecțiunea care a măcinat-o pe Elena Ionescu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu este mai mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu problemele pe care acestea le-a tot întâmpinat. O afecțiune a măcinat-o ani de zile, iar când a scăpat de ea a putut răsufla ușurată.

Afecțiunea care a măcinat-o pe Elena Ionescu

Elena Ionescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă nu tocmai plăcută din viața ei. Cântăreața a fost la un pas distanță să rămână fără vedere, însă iată că a reușit totuși să fie salvată.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla pe la începutul carierei sale, mai exact în urmă cu aproape 10 ani. Avea mai bine de 20 de ani atunci, însă nu vedea mai deloc, astfel că purta ochelari și totodată, dioptriile erau unele destul de mari.

Elena Ionescu recunoaște că erau momente în care nu vedea nici măcar microfonul. Ce afecțiune a măcinat-o pe artistă? Aceasta avea ulcer cornean, iar lucrurile deveneau din ce în ce mai dificile de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT

Calvarul a durat o bună perioadă de timp, iar managerul artistei făcea tot posibilul să o ajute. Au mers la o mulțime de clinici, însă nimic nu se schimba, iar rezultatele tot negative erau.

Cum s-a vindecat artista

„Este o chestiune destul de veche în viața mea. S-a întâmplat acum vreo 10 ani. Aveam puțin peste 20 de ani, dar mi s-a părut că a fost o minune în viața mea, un moment care pe mine m-a schimbat cu totul, din toate punctele de vedere. Aveam dioptriile foarte mari. Eu nu vedeam microfonul foarte bine. Tot timpul foloseam lentile de contact pe un singur ochi. Pe cel pe care aveam ulcerul cornean nu puteam sa pun.

ADVERTISEMENT

Era destul de greu. Managerul meu a fost cu mine și a încercat de multe ori să mergem la toate clinicile. Toate rezultatele erau la fel. Acest ulcer cornean era activ. Trecusem de vârsta la care se stabilizează dioptria, adică 25 de ani. Toate rezultatele erau la fel”, a dezvăluit Elena Ionescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Artista purta lentile de contact la concerte, însă ochii îi lăcrimau. Iar ulterior s-a gândit să ia măsuri și mai concrete. A ajuns la un medic foarte bun, însă ajutorul a venit și dintr-o altă direcție.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a mers la Sfânta Parascheva, la Iași. Și se pare că acela a fost momentul în care viața sa a ajuns să se schimbe. A mers, a ajuns la moaște, iar imediat a simțit ceva.

Ulterior, a doua zi a mers la medicul pe care Mihai Mărgineanu i l-a recomandat. Și ce avea să afle a șocat-o complet. Specialistul i-a spus că a avut ulcer cornean, dar s-a astupat. Iar pentru Elena Ionescu asta a fost o minune.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink