Life

Află ce zodie ești în horoscopul celtic și ce îți rezervă primăvara lui 2022! Cei născuți în august și septembrie, avantajați

Ai auzit de horoscopul celtic? Îți spunem ce zodie ești și care sunt previziunile pentru primăvara anului 2022. Cei care sunt născuți în lunile august și septembrie sunt protejați de astre.
02.03.2022 | 17:44
Afla ce zodie esti in horoscopul celtic si ce iti rezerva primavara lui 2022 Cei nascuti in august si septembrie avantajati
Horoscopul celtic pentru primăvara anului 2022. Foto: wallpapersafari.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul celtic este unul dintre cele mai vechi din Europa. La fel ca zodiacul european, și în acesta există semne repartizate pe anumite perioade ale anului.

Horoscopul celtic pentru primăvara anului 2022

Potrivit zodiacului celților, primăvara lui 2022 este una plină de provocări. Luna mai este una decisivă din multe puncte de vedere. Iată ce spun stelele!

ADVERTISEMENT

Zodia Pisică (21 ianuarie – 17 februarie). Persoanele venite pe lume sub acest semn sunt extrem de agere și de rapide. Le merge mintea brici, iar în primăvara acestui an vor lua cele mai ferme și cele mai rapide decizii. În cazul lor, graba nu strică deloc treaba!

Zodia Șarpelui (18 februarie – 17 martie). Nativii Șarpe din horoscopul celtic sunt profunzi, studioși, firi intelectuale. În acest sezon s-ar putea să se confrunte cu stări de neliniște, căci nu găsesc răspunsurile pe care le caută.

ADVERTISEMENT

Vulpea (18 martie – 14 aprilie). Cum este și animalul, oamenii născuți sub acest semn sunt destul de șireți. Stăpânesc foarte bine arta manipulării, doar că în primăvara asta trebuie să schimbe macazul. Nimic nu va mai fi cum au crezut.

Taurii din zodiacul celtic se relaxează

Zodia Taur (15 aprilie – 12 mai). Caracteristicile Taurului din zodiacul celtic sunt asemănătoare cu ale semnului european. Taurii sunt familiști, iubitori, aplecați spre muncă, uneori chiar exagerând cu muncitul. În primăvara lui 2022 se vor relaxa. în sfârșit!

ADVERTISEMENT

Căluțul de mare (13 mai – 9 iunie). Persoanele născute în acest interval sunt inventive, flexibile, plinde de resurse mereu. În primăvara lui 2022 vor dovedi că se pot descurca în situații de criză. Mulți vor apela la ajutorul lor.

Pitulicea (10 iunie – 7 iulie). Oamenii care au această zodie tind spre perfecțiune și pot deveni ușor narcisiste de-a lungul vieții. În lunile martie, aprilie și mai, vor avea parte de câteva momente de cotitură. Luna mai este decisivă pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Zodia Calului (8 iulie – 4 august). Caii din zodiacul celtic reprezintă forță, ingeniozitate, exuberanță. Pot fi percepuți ca persoane mult prea aeriene, prea libere, inconstante. Luna mai s-ar putea să îi schimbe nițel. Niște evenimente de la sfârșitul primăverii îi vor maturiza.

Somon (5 august – 1 septembrie). Cei veniți pe lume în zodia Somonului caută răspunsuri profunde. Sunt genul de persoane care sapă adânc pentru a-și găsi inspirația, căci și peștele somon face la fel, înotând în ape adânci. În aprilie au parte de o dragoste nouă, iar în mai pot da lovitura financiar.

Lebedele strălucesc

Lebăda (2-29 septembrie). Lebedele au standarde mult prea ridicate și pot fi percepute ca încrezute. În realitate, sunt persoane spirituale și la fel de profunde ca Somonul, doar că ele merg pe suprafața apei și văd orizonturile, în timp ce Somonul vede adâncimea lucrurilor. Primăvara aceasta vor evolua foarte frumos din punct de vedere profesional.

Fluturele (30 septembrie – 27 octombrie). Fluturii sunt sociabili, petrecăreți, materialiști. Nu stau locului nici o clipă. Luna mai îi poate găsi pe meleaguri îndepărtate. Unii s-ar putea chiar să se mute definitiv în altă țară.

Șoimii, succes pe toată linia

Zodia Lup (28 octombrie – 24 noiembrie). Curajul și solitudinea îi definește cel mai bine pe Lupii zodiacului celtic. În primăvara aceasta vor lua decizii grele, dar benefice pe termen lung. Luna mai e o lună dificilă.

Șoimul (25 noiembrie – 23 decembrie). Vânători prin excelență, analizează foarte bine terenul înainte să atace. Așa sunt cei care au venit pe lume sub semnul Șoimului. Obțin tot ce vor în următoarele luni. Aprilie vine cu succes pe toată linia.

Zodia Cerb (24 decembrie – 20 ianuarie). Cerbii sau Căprioarele sunt idealiștii zodiacului. Nu fac nimic din ce ar putea să le calce peste principiile cu care pornesc în viață. În mai vor fi nevoiți să facă niște compromisuri. Martie vine cu bani, aprilie cu o posibilă nuntă.

 

ADVERTISEMENT