Pariuri sportive

Află cum poți să câștigi cele mai tari premii de suporter!

28.09.2019 | 10:00
Afla cum poti sa castigi cele mai tari premii de suporter

Toamna aceasta, Casa Pariurilor crește pasiunea pentru fotbalul românesc și te invită în Liga Câștigătorilor. Intră în joc pe liga.casapariurilor.ro și câștigă cele mai tari premii de suporter!

Dacă ești fan adevărat, e momentul tău să te remarci. Joacă în perioada 27 septembrie – 17 noiembrie bilete cu miza de minimum 10 lei, care să conțină cel puțin un meci din Liga 1, Liga 2, Liga 3 sau Cupa României și înscrie-ți biletul pe liga.casapariurilor.ro!

Poți juca atât online, cât și în agențiile Casa Pariurilor. Te poți înscrie în campanie și scanând biletul în aplicația Casa Pariurilor, atunci când ești logat în cont.

Cele mai tari premii de suporter

Cu Liga Câștigătorilor, ai șansa unică de a câștiga premii visate de orice suporter adevărat. Pe 19 noiembrie va fi extragerea marelui premiu: un Duster ultra tunat!

Ți-ai dorit vreodată să ai sufrageria amenajată special pentru meci? Casa Pariurilor va îndeplini această dorință pentru 5 suporteri câștigători. Poți urmări cele mai tari partide alături de prieteni într-o atmosferă ideală.

Câștigi cu meciuri românești și mergi să vezi fotbal la cel mai înalt nivel. Casa Pariurilor te trimite la meciurile campioanelor din Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța.

Pentru că sărbătorim fotbalul românesc, ai șansa de a câștiga unul din cele 20 de abonamente la echipa ta favorită din România. În plus, se vor mai acorda și 100 de bonusuri a câte 100 de lei.

Triplează-ți șansele!

Pariurile LIVE sunt din ce în ce mai populare și foarte palpitante. La Casa Pariurilor ai cea mai bună ofertă de pariuri LIVE, care îți poate aduce șanse în plus la extragere. Biletele jucate LIVE în aplicația Casa Pariurilor primesc 3 șanse la extrageri!

Intră aici în Liga Câștigătorilor! Pariază pe meciuri din competițiile românești și câștigă premii pe care chiar le folosești!