Află cum se descurcă jucătorii naţionalei U21 în competiţiile FootballCoin

in football fantasy
14/09/2018, 15:25
Află cum se descurcă jucătorii naţionalei U21 în competiţiile FootballCoin

Jucătorii echipei de tineret a României revin la echipele lor de club după cele două victorii împotriva Portugaliei și  Bosniei. Dar cât de bine se descurcă fotbaliștii, descriși drept viitorul naționalei, în cadrul competițiilor de club? Vom folosi punctajul FootballCoin pentru a afla.

Ianis Hagi (Viitorul) – Mijlocașul este adesea nevoit să îndure comparații cu faimosul său tată. Cu toate acestea, Ianis Hagi își clădește cariera cu evoluții mai bune în fiecare an. A acumulat 90 de puncte în acest sezon de FootballCoin și este un jucător de bază pentru Viitorul Constanța, echipa care oferă cei mai mulți jucători către lotul naționalei de tineret.

 Alexandru Cicăldau (Craiova) – Evoluțiile reușite din cadrul Ligii 1 i-au oferit oportunitatea să joace pentru naționala U21. Cicăldau a fost pe teren în toate cele șapte partide ale Craiovei din acest sezon, contribuind la actuala clasare pe locul 3. În competițiile FootballCoin a obținut 80 de puncte.

Răzvan Oaidă (FC Botoșani) – A fost folosit titular de Mirel Rădoi în meciul împotriva Bosniei. În Liga 1, evoluțiile lui Oaidă au fost constante. A acumulat 64.90 de puncte și a ajutat-o pe FC Botoșani să se găsească pe un obișnuit loc, la mijlocul clasamentului.

 

Dennis Man (FCSB) – Dacă zvonurile sunt de încredere, atunci evoluțiile din ultimul an l-au adus pe Man în vizorul unor echipe importante din străinătate. Pentru moment, mijlocașul lui FCSB se descurcă bine în Liga 1 și cadrul FootballCoin, acumulând 106.6 puncte în acest sezon.

Florinel Coman (FCSB) – Traseul lui Coman nu este tocmai unul neobișnuit. Jucătorul de 20 de ani a debutat pentru Viitorul, înainte să fie transferat de FCSB. Pentru echipa bucureșteană Coman a evoluat de șapte ori în acest sezon, a marcat cinci goluri și a adus 108 puncte managerilor FootballCoin.

Următoarele meciuri ale naționalei U21 a României urmează să aibă loc în octombrie. Aceste partide vor fi decisive pentru stabilirea echipelor calificate pentru Campionatul European U21. Între timp, cei mai mulți jucători ai naționalei vor putea fi urmăriți în cadrul Ligii 1. Nu uita să îți alegi echipele pentru concursurile FootballCoin din acest weekend, pentru a avea o șansă să câștigi premii importante.

 

Închide ×