Life

Aflat în arest la domiciliu, Dani Mocanu face glume despre Elon Musk: „Am fost invitat de el la Bran. Cumetre, îmi cer iertare”

Din arest la domiciliu, Dani Mocanu face glume la adresa lui Elon Musk. Manelistul susține că a fost invitat la petrecerea de la Castelul Bran.
30.10.2022 | 14:53
Aflat in arest la domiciliu Dani Mocanu face glume despre Elon Musk Am fost invitat de el la Bran Cumetre imi cer iertare
Dani Mocanu susține că Elon Musk l-a invitat la petrecerea de la Bran. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Petrecerea la care au participat cei mai importanți oameni ai lumii, organizată de Elon Musk la Castelul Bran, a devenit subiectul principal al ultimelor ore. Chiar și Dani Mocanu susține că a fost invitat să-i cânte miliardarului, dar că a fost nevoit să-l refuze, fiind în arest la domiciliu.

Dani Mocanu, glume despre petrecerea de Halloween a lui Elon Musk. Susține că a fost invitat la Bran, dar nu a mers pentru că este arestat la domiciliu

Marii miliardari ai lumii au sărbătorit Halloween-ul în România. Au fost transferați la Bran cu elicopterul și au petrecut alături de Elon Musk, care a închiriat Castelul.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu, aflat în arest la domiciliu, a susținut că se numără printre românii invitați de Elon Musk să întrețină atmosfera la eveniment.

@danimocanu10Sa ajunga la Castelul Bran

♬ sunet original – danielmocanuoficial

„Am fost invitat de Elon Musk la Bran, să cânt. N-am putut să ajung pentru că sunt arestat la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Cumetre, îmi cer iertare, ştii că sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme de mine”, a spus Dani Mocanu într-un videoclip publicat în mediul online.

Dani Mocanu a petrecut alături de Van Damme

În luna iulie, anul acesta, atunci când Van Damme a ajuns, în interes de serviciu în România, a ajuns să-l cunoască pe Dani Mocanu.

ADVERTISEMENT

Marele actor și manelistul chiar au petrecut împreună, s-au fotografiat, s-au filmat, iar imaginile au ajuns virale în mediul online.

Mai mult, într-una dintre înregistrări, Dani Mocanu i-a făcut o dedicație specială lui Van Damme, cântându-i o piesă cu versuri…răsunătoare.

ADVERTISEMENT

„M-am născut să-mi fiu valoare, noroc are mare mare, dar și talentul pe care-l am, la Van Damme se naște din neam”, au fost cuvintele pe care manelistul i le-a dedicat lui Van Damme.

Cât timp a fost în România, actorul s-a distrat alături de artistul care se numără printre cei mai controversați de la noi din țară, fiind implicat în mai multe scandaluri. 

ADVERTISEMENT
Tags: