Daum, ironizat de unul dintre rivalii din grupă: “Nu poţi să ieşi pe teren cu mentalitatea asta”

Razvan Nicolae   
în STIRI INTERNATIONALE
31/08/2017, 12:41
Daum, ironizat de unul dintre rivalii din grupă: “Nu poţi să ieşi pe teren cu mentalitatea asta”

Echipa naţională a României joacă vineri, 1 septembrie, de la ora 21:45, cu Armenia în etapa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. În aceeaşi zi se mai joacă şi celelalte meciuri din Grupa E, Kazahstan-Muntenegru şi Danemarca-Polonia. 

La conferinţa de presă premergătoare meciului Danemarca-Polonia, selecţionerul danezilor l-a ironizat pe Christoph Daum. Un jurnalist polonez l-a întrebat pe Age Hareide dacă se aşteaptă la un miracol făcut de echipa sa împotriva polonezilor, ziaristul făcând referire la o declaraţie făcută de Christoph Daum înaintea meciului Polonia-România. “Victoria ar fi un miracol pentru noi! Poţi oricând să visezi, însă trebuie să te uiţi cu adevărat la cât de puternică e Polonia”, declara Christoph Daum înaintea meciului de la Varşovia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Selecţionerul danezilor i-a răspuns că nu poate să iasă pe teren gândindu-se că vor pierde, acesta a mai precizat că el mereu să gândeşte să câştige. “Nu poţi să ieşi pe teren gândindu-te că vei pierde! Noi credem întotdeauna că putem învinge. Pe oricine. Ştiu că Polonia e cea mai bună din grupă, dar şi noi avem formaţie puternică. Mai ales pe teren propriu. Am pierdut în tur, însă acum nu vom fi mulţumiţi nici cu o remiză. Trebuie să batem”, a declarat Age Hareide.

Antrenorul danezilor a vorbit şi despre Robert Lewandowski, vedeta echipei naţionale a Poloniei. Hareide a declarat că este foarte greu să-l blochezi pe atacantul lui Bayern Munchen. “Când vine meciul împotriva lui, orice antrenor îşi face un plan ca să-l blocheze. Apoi, Lewandowski joacă şi înscrie, indiferent la toată pregătirea defensivă a adversarilor. Are calităţi extraordinare”.

Închide ×