Sport

Scandal la FC Barcelona înainte de derby-ul cu Real Madrid! Impresarul lui Ousmane Dembele îl critică pe Xavi

Moussa Sissoko, agentul lui Ousmane Dembele, a răbufnit după ce Xavi l-a băgat în teren pe francez să joace în meciul din Cupa Spaniei. Dembele a marcat în minutul 63.
11.01.2022 | 21:40
Scandal la FC Barcelona inainte de derbyul cu Real Madrid Impresarul lui Ousmane Dembele il critica pe Xavi
ADVERTISEMENT

Barcelona așteaptă răspunsul lui Ousmane Dembele la oferta de reînnoire pe care o are reprezentantul său de câteva săptămâni, asta după ce ultima întâlnire s-a încheiat fără un acord.

Moussa Sissoko, reprezentantul lui Dembele, îl critică pe Xavi

În timp ce internaționalul francez reiterează în vestiar că intenționează să continue la Barcelona, agentul său, Moussa Sissoko, nu doar că ține în stand-by clubul, ci îl și critică Xavi Hernandez pentru gestionarea tânărului fotbalist, chiar înaintea derby-ului cu Real Madrid, programat miercuri, de la ora 21:00, în semifinalele Supercupei Spaniei.

ADVERTISEMENT

Vorbind pentru L’Equipe, Sissoko a avut cuvinte dure la adresa antrenorului Barcelonei pentru că l-a băgat pe teren pe Dembele, la Linares, imediat după carantina de COVID.

Discutăm mult despre bani când vine vorba de reînnoirea contractului lui Ousmane, dar nu este doar o chestiune de bani. De asemenea, despre pregătirea de zi cu zi. Acest management sportiv cu revenire la joc fără antrenament, imediat după COVID, este cu adevărat dificil”, a spus reprezentantul lui Dembele, care l-a atacat astfel pe Xavi.

ADVERTISEMENT

Revenirea pe teren a lui Dembele a ajutat la calificarea Barcelonei în Cupa Spaniei

Ousmane Dembele a revenit la antrenamente cu o zi înaintea meciului cu Linares din Cupa Spaniei, după ce a obținut un rezultat negativ la testul PCR.

Având în vedere scorul de 1-0 la pauză al celor de la Linares, Xavi l-a introdus pe teren pe Dembele în locul adolescentului de 17 ani, Ilias Akhomach.

ADVERTISEMENT

Intrarea francezului pe teren a fost decisivă pentru Barcelona să întoarcă scorul, întrucât Ousmane a egalat în minutul 63. Rezultatul final a fost de 2- 1 pentru catalani.

Cele 45 de minute petrecute în joc l-au iritat pe agentul lui Dembele. Acesta considera că jucătorul francez ar fi putut să se accidenteze, neavând mai mult timp dispoziție să-și revină după izolare.

ADVERTISEMENT

Ousmane Dembele s-a căsătorit în această iarnă

Francezul a fost unul dintre jucătorii Barcelonei infectați cu COVID-19 după sărbătorile de Crăciun. În cazul său nu a fost vorba de focarul din vestiarul clubului, ci mai degrabă de o infectare după vacanța în care a profitat de ocazie pentru a se căsători.

Imaginile evenimentului cu invitați nepurtând mască au generat controverse, iar Dembele a fost acuzat de iresponsabilitate, mai ales după ce a fost testat pozitiv.

Informații din presa franceză indică faptul că Dembele și agentul său vor continua negocierile la Barca pentru o eventuală reînnoire. În cazul unei plecări, cei doi se vor orienta către Chelsea ca o posibilă destinație.

ADVERTISEMENT