Fotbal intern

Agentul lui Aissa Laidouni, atac la Gigi Becali. “Îmi e scârbă. Voiau să-l prostească pe jucător!”

24.12.2019 | 08:25
Agentul lui Aissa Laidouni atac la Gigi Becali Imi e scarba Voiau sal prosteasca pe jucator
ADVERTISEMENT

Liubliana Nedelcu, agentul lui Aissa Laidouni, l-a atacat pe Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera dezvăluise motivul pentru care nu l-a mai transferat pe fotbalistul celor de la FC Voluntari.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.40 este cota pentru o victorie a gazdelor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Agentul lui Aissa Laidouni l-a atacat pe Gigi Becali

Cea care îl reprezintă pe Aissa Laidouni n-a avut milă de Gigi Becali și susține că oficialii de la FCSB au pus foarte multă presiune pe fotbalistul celor de la FC Voluntari și că aceștia au încercat să-l prostească pe mijllocaș.

„Suntem în postul Crăciunului! Să ne ajute Dumnezeu pe fiecare după cât adevăr spunem și să ne pedepsească în funcție de minciunile pe care le zicem.  Nu stau ca alții, tot timpul cu crucea în mână și declar cât sunt de credincioasă, dar nici nu am încercat să las pe drumuri măicuțele și bătrânii de la Mânăstirea Cristiana.

ADVERTISEMENT

Și nici nu m-am judecat cu ei, precum cei care se dau mari credincioși.  Din vară și până acum, a fost pusă multă presiune pe Laidouni să meargă la Steaua fără mine, ca să-l prostească ei cum vor! Nu a fost vehiculată nicio sumă pentru comision, am spus-o și o repet!

Iar referitor la procente (pe care într-adevăr le-am cerut), nu s-a spus nimic despre câte procente”, a scris Liubliana Nedelcu, agentul lui Aissa Ladouni, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

“Nu mint fotbaliștii și nu-i fur!”

„Consider defăimătoare aceste declarații la adresa mea, un om care muncește din greu de 20 de ani și care nu a câștigat niciun leu fără să muncească. Știu că deranjez mulți oameni din fotbal, pentru că nu mint fotbaliștii și nu-i fur și atunci cei din breaslă, care se ocupă numai cu asemenea lucruri, se simt lezați că le stric «șmecheriile». 

Să ne ajute Dumnezeu pe fiecare dintre noi în funcție de cât rău și cât bine am făcut sau facem. Și în funcție de minciunile și de adevărurile pe care le spunem. Îmi este SCÂRBĂ”. 

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre motivul pentru care nu l-a transferat pe Aissa Laidouni

“Aissa Laidouni n-a venit că nu îl lasă impresara. Impresara voia și 20 de procente, și alte 20 dintr-un eventual transfer. Plus comision de 200.000 de euro. M-am închiat”, declara patronul vicecampioanei României.

Aissa Laidouni este cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro. Francezul în vârstă de 23 de ani a ajuns la FC Voluntari pe 14 iulie 2018 și mai are contract cu formația din Ilfov până pe 30 iunie 2021. În sezonul 2019 – 2020 a jucat în 14 meciuri, a dat un gol și a oferit două pase decisive pentru FV Voluntari, echipă care se află pe ultimul loc în clasament.

ADVERTISEMENT
Tags: