Fotbal intern

Agentul lui Bogdan Planic pune lucrurile la punct privind transferul fundașului de la FCSB la Craiova

02.05.2020 | 10:44
Agentul lui Bogdan Planic pune lucrurile la punct privind transferul fundasului de la FCSB la Craiova
ADVERTISEMENT

Din februarie încoace s-a tot vorbit despre trecerea fundașului central al FCSB, sârbul Bogdan Planic, la Craiova lui Mihai Rotaru. Gigi Becali și patronul oltenilor urmau să se așeze la masa tratativelor pentru a discuta condițiile transferului.

Agentul lui Planic e foarte sigur că jucătorul nu va ajunge în Oltenia

Însă impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic, pune lucrurile la punct și afirmă cu tărie că Bogdan Planic nu va merge în Bănie, el având oferte de la mai multe echipe din campionatele tari ale Europei.

ADVERTISEMENT

Becali și Rotaru pot să negocieze cât vor, Planic nu va ajunge la Craiova. Am spus de atâtea ori că eu nu fac afaceri cu Rotaru a declarat Zvonko Milojkovic pentru Digi Sport.

FCSB susține că Planic mai are un an de contract

Între agentul sârbului și Gigi Becali există deja disputa privind posibilitatea ca jucătorul să poată pleca liber de contract în această vară. FCSB susține că Planic mai are un an de contract și nu poate pleca gratis, agentul jucătorului spune că din vară acesta este liber.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a recunoscut cu ceva timp în urmă faptul că în Bănie există un mare interes pentru fundașul sârb sosit la FCSB în vara lui 2017, pentru doar 300.000 de euro.

Sorin Cârțu confirmă interesul Craiovei

Din ce ştiu, domnul Rotaru a făcut şi o ofertă de un milion de euro pentru Planic, dar nu s-a putut legitima la momentul ăsta. Au fost discuţii între Mihai Rotaru şi Gigi, dar nu s-au finalizat. Da, au fost discuții pentru a fi luat de acum, dar nu puteam să-l legitimăm”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e decis să îl vândă pe cel mai bun fundaș al său și ca urmare a faptului că relațiile sale cu jucătorul s-au deteriorat serios în timpul pandemiei, pentru că Planic a refuzat reducerea salariului cu 50 la sută.

Becali l-a băgat pe jucător în șomaj tehnic

Drept urmare Gigi Becali l-a băgat în șomaj tehnic pe Planic, care acum se află în Serbia, făcând astfel o economie de 25.000 de euro, adică 15.000 salariul plus 10.000 taxele.

ADVERTISEMENT

La 28 de ani fundașul FCSB are o cotă de transfer de 1,8 milioane euro, accesibilă pentru cluburile din campionatele puternice, precum Germania sau Franța, de unde se spune că ar avea oferte.

 

ADVERTISEMENT