Sport
notix pixel id

Agentul lui Tagliafico știe sigur: Marcelo merge la Juventus, argentinianul lui Ajax la Real Madrid

27.02.2019 | 11:53
Marcelo Juventus este sintagma tot mai probabilă. A dezvăluit acest lucru și agentul lui Tagliafico

Agentul internaționalului argentinian Nicolas Tagliafico știe sigur sigur că din vară brazilianul Marcelo merge la Juventus. Ricardo Schlieper, agentul fundașului de la Ajax Amsterdam știe acest lucru foarte bine din simplul motiv că jucătorul pe care îl are sub contract se află pe lista de priorități a madrilenilor, după meciul excelent făcut în manșa tur a optimilor de finală dintre cele două echipe, jucată la Amsterdam și câștigată cu șansă de Real, cu scorul de 2-1, pe final de meci.

Nicolas Tagliafico ar putea fi succesorul lui Marcelo la Real Madrid
Nicolas Tagliafico ar putea fi succesorul lui Marcelo la Real Madrid

Tagliafico a jucat cu naționala Argentinei la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia și a devenit titular în reprezentativa pumelor, fiind un fundaș extrem de ofensiv și cu un șut puternic și destul de precis. El mai are contract cu Ajax încă doi ani și nu are clauză de eliberare, dar olandezii nu îl vor lăsa să plece sub o sumă mai mică de 50 de milioane euro.

Marcelo merge la Juventus, dar prețul cerut de Real Madrid este mult prea mare

Este însă tot mai limpede că mutarea mult mai importantă îl privește pe brazilianul Marcelo și se știe cam peste tot și care va fi destinația. Relația cu clubul la care a venit la 18 ani și în 12 ani de carieră a strâns foarte multe trofee este tot mai rece și Marcelo a cerut oficial conducerii să fie lăsat să plece la vară, decât să rămână pe banca de rezerve, privind la puștiul Sergio Reguilon.

Marcelo Juventus. La Real Madrid locul brazilianului a fost luat de puștiul de la tineret Sergio Reguilon
Marcelo Juventus. La Real Madrid locul brazilianului a fost luat de puștiul de la tineret Sergio Reguilon

Antrenorul Santiago Solari vorbește frumos despre brazilian, însă își urmează ideile, care nu îl au și pe Marcelo în plan. Problema ar fi doar prețul excesiv cerut de Real Madrid, 70 de milioane euro pentru un jucător care a dat totul în acești ani pentru culorile alb-violet și care nu a avut derapaje în viața extrasportivă. La Juventus este așteptat cu brațele deschise de cel mai bun prieten al său, portughezul Cristiano Ronaldo, Marcelo fiind singurul căruia CR7 i s-a confesat înainte de finala Champions League 2018 că va pleca în vară de pe Bernabeu.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik