News

Aglomerație de nedescris pe pârtia din Poiana Brașov. Sute de oameni au încălcat regulile. Foto

01.02.2021 | 18:51
Aglomeratie de nedescris pe partia din Poiana Brasov Sute de oameni au incalcat regulile Foto
ADVERTISEMENT

A fost o aglomerație uriașă luni în stațiunea montană Poiana Brașov. Sute de turiști s-au înghesuit la stațiile de telecabină și au stat la coadă pentru a urca pe pârtii.

Pe rețelele de socializare au curs fără întrerupere postări și imagini care au scos în evidență modul în care au fost încălcate toate regulile impuse de autorități.

ADVERTISEMENT

”Dacă se așezau la rând regulamentar, cu distanțare, mă așezăm si eu la coadă…direct de acasă din Constanța”, a scris în glumă Lucian pe pagina de Facebook Meteo Plus. 

Imagini incredibile din Poiana Brașov. Nu s-a respectat deloc distanțarea fizică

Foto: Facebook

Elevii sunt în vacanță pentru o săptămână, înainte ca școlile să fie redeschise începând din 8 februarie. Acest aspect a contribuit la aglomerația observată astăzi.

ADVERTISEMENT

”A fost aglomerație, dar nu peste cotele de până acum. Am constatat că sunt mai mulți copii. Deoarece sunt mulți turiști, au fost suplimentate efectivele de jandarmi și pe vârf. Nu au fost semnalate incidente majore”, a declarat pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al IJJ Brașov, plutoneirul adjunct Ion Zaharia.

Ce spun oamenii despre aglomerația de la munte?

”Fără cuvinte.. Și noi cei care vrem sa ne întoarcem acasă sa ne vedem părinții suntem băgați în carantină și asta chiar dacă prezinți un test covid negativ…”, a scris Ioana pe pagina de Facebook Meteo Plus.

ADVERTISEMENT
Foto: Facebook

”Cine vrea sa vină în țară sunt băgați în carantină, mall urile deschise pârtiile plin de oameni fără distanțarea de 2 metrii ! E pur și simplu dezgustător ce marionete am ajuns toată țara!”, a menționat Anna, exprimându-și frustrarea.

Alții au încercat să-și păstreze umorul și chiar l-au ironizat pe Klaus Iohannis. ”Au urmat sfatul întâiului schior al țării”, a scris Lavinia.

ADVERTISEMENT
klaus iohannis, la schi
Klaus Iohannis a mers la schi, la doar o zi după tragedia de la Matei Balș. Sursa foto: colaj Fanatik

”Stau 2 ore la coadă ,coboara in 10 minute ,se urca in mașini si fac 5 ore pâna la București! Wow ce bine a fost la munte”, a declarat o altă persoană.

ADVERTISEMENT