Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Aglomerație la intrarea pe Allianz Arena! Primele imagini cu fanii români în jurul stadionului pe care România poate scrie istorie. Foto

Fanii români se înghesuie să pătrundă pe Allianz Arena, stadion care va găzdui România - Olanda, în optimile EURO 2024.
Aglomerație fani Alilanz Arena Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

România este față în față cu istoria! Marți, 2 iulie, ora 19:00, „tricolorii” dau piept cu Olanda în optimile EURO 2024 din Germania. În cazul unui triumf, naționala României va bifa cel mai mare rezultat din istorie la turneele finale europene. Fanii români sunt nerăbdători să-i încurajeze pe „tricolori” de pe stadion.

Aglomerație la intrarea pe Allianz Arena! Primele imagini cu fanii români în jurul stadionului pe care România poate scrie istorie

România revine pe Allianz Arena din Munchen, marți, 2 iulie, ora 19:00, pentru meciul din optimile EURO 2024 împotriva Olandei. „Tricolorii” au amintiri plăcute de pe stadionul lui Bayern, grație victoriei cu Ucraina, scor 3-0, în prima etapă din Grupa E de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Peste 25.000 de fani ai naționalei României sunt așteptați în tribunele Allianz Arena din Munchen la meciul cu Olanda. Suporterii „tricolorilor” au început să apară la porțile stadionului lui Bayern cu aproximativ trei ore înainte de fluierul de start.

Așa cum s-a întâmplat pe tot parcursul zilei pe străzile din Munchen și prin Marienplatz, suporterii României au scandat pentru naționala favorită. Cele mai multe bilete la România – Olanda au fost achiziționate de românii cu domiciliul în Germania.

ADVERTISEMENT

„Zidul Galben” se ridică din nou la Munchen

Potrivit unui anunț al Federației Române de Fotbal, care-i citează pe organizatori, aproximativ 13.000 de bilete au achiziționat fanii români pentru meciul cu Olanda. La polul opus, suporterii „Portocalei Mecanice” au cumpărat în jur de 7.000 de bilete, un număr aproape de două ori mai mic.

Estimările spun că România ar putea beneficia de susținerea a aproximativ 25.000 de suporteri români din tribunele Allianz Arena. De asemenea, fanii naționalei lui Ronald Koeman au început să-și facă apariția în interiorul stadionului.

ADVERTISEMENT

România a bifat mai multe borne importante, odată cu prezența și ieșirea din grupe la EURO 2024. Este pentru prima oară când echipa națională a României câștigă grupa de la turneul final european.

România, borne importante la EURO 2024

Totodată, este doar pentru a doua oară când România se califică în optimi și când joacă mai mult de 3 meciuri la un Campionat European. Precedenta performanță a avut loc la EURO 2000.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în premieră în ultimii 30 de ani, România joacă un meci la un turneu final în luna iulie. Ultima oară, naționala României a jucat în iulie la un turneu final la Campionatul Mondial din 1994.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024.

ADVERTISEMENT
4,40 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X” la meciul România - Olanda