News

Aglomerație pe autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către Capitală. Mașinile circulă bară la bară

Este din nou aglomerație pe autostrada A2 București - Constanța, pe sensul către Capitală. Mașinile merg bară la bară, duminică seara.
11.07.2021 | 20:33
Aglomeratie pe autostrada A2 Bucuresti  Constanta pe sensul catre Capitala Masinile circula bara la bara
Aglomerație pe autostrada A2 București - Constanța, pe sensul către Capitală. Mașinile merg bară la bară. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cel mai aglomerat weekend estival din acest sezon, în care marea a fost luată cu asalt de circa 100.000 de turiști, are și urmări neplăcute pentru șoferi.

Duminică seara, la revenirea spre case, cei aflați la volan au fost nevoiți să piardă timp prețios la cozile formate pe șosea.

ADVERTISEMENT

Aglomerație pe autostrada A2 București – Constanța. Se circulă bară la bară

Autostrada A2 Constanța – București, pe sensul către Capitală, a fost plină de mașini care circulau bară la bară.

Cozile se întind până la stația de taxare, cea care ar putea fi o posibilă cauză, anunță, pentru FANATIK, un șofer blocat în trafic.

ADVERTISEMENT

Într-o imagine primită din trafic, undeva la kilometrul 171, se poate observa coloana imensă de mașini care s-a format pe sensul către București. În același timp, direcția către litoral este aproape goală.

autostrada a2 aglomerație
Aglomerație pe autostrada A2 București – Constanța. Se circulă bară la bară

În acest weekend, pe litoral, maximele au atins 30 de grade, astfel că foarte mulți turiști au preferat să se răcorească în valurile Mării Negre.

ADVERTISEMENT

Pentru mulți dintre români, weekend-ul a debutat cu stângul încă de sâmbătă. Mai multe mașini au fost implicate, ieri dimineață, în două accidente pe Autostrada Soarelui, ceea ce a dus la blocaje și la cozi uriașe de autoturisme.

Cei de la Infotrafic îi sfătuiesc pe șoferii care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei care se apropie din spate să reducă viteza la timp.

ADVERTISEMENT

Cei de la Poliția rutieră au avertizat încă din urmă cu o zi că tot weekendul va fi aglomerat pe șosele, peste valorile normale de trafic.

Accident și duminică pe Autostrada A2

Traficul pe Autostrada A2 București– Constanța, sensul către Capitală, a început să se aglomereze încă de la ora 17:00.

Centrul Infotrafic anunță că o tamponare a avut loc între 3 autoturisme la km. 203, localitatea Bărăganu, județul Constanța. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă s-a format coloană în mișcare de aproximativ 1 km.

A fost trafic intens și între localitățile Cernavodă și Fetești, fiind formată coloană de autoturisme pe aproximativ 6 km.

De asemenea, pe DN 39 Constanța – Mangalia se circulă în coloană pe raza stațiunilor Tuzla, Eforie Sud, Eforie Nord și Agigea.

ADVERTISEMENT