Sporturi

Agnieszka Radwanska s-a reprofilat după retragerea din tenis! “Am ezitat la început, dar mie îmi place să dansez!” Video

27.02.2019 | 19:45
Cu ce se ocupă Agnieszka Radwanska după retragerea din tenis

Cu ce se ocupă Agnieszka Radwanska după retragerea din tenis. Agnieszka Radwanska, în vârstă de 29 de ani, a anunţat în luna noiembrie a anului trecut că a sosit timpul să se retragă din tenis. După mai multe luni de suferinţă, jucătoarea de tenis din Polonia a hotărât să renunţe la carierade tenismenă. Totuşi, Aga nu a stat prea mult timp pe margine şi s-a implicat imediat într-o altă activitate destul de solicitantă.

Radwanska va concura la comăetiţia pe cupluri, “Dansând cu starurile”, concurs care va avea premiera în această vineri, chiar de 1 martie, de la ora 20, ora locală. Aga a fost prezentă la toate evenimentele de promovare ale acestei emisiuni şi spune că este nerăbdătoare să înceapă spectacolul pe ringul de dans. “Am avut nevoie de câteva săptămâni pentru a mă decide. E adevărat că la început am ezitat puţin, dar mie îmi place să dansez, este un plus uriaş pentru mine, mă dedic sută la sută, mai ales după ce am rămas fără dragostea mea, tenisul”, a declarat Aga în presa din Polonia.

Agnieszka Radwanska se implică tot mai tare în concursul de dans “Dansând cu starurile”

Jucătoarea de tenis din Polonia va face pereche la emisiunea dedicată dansului cu dansatorul profesionist italian, Stefano Terrazzino. Cei doi fac o pereche pe cinste, iar iubitorii acestui eveniment sunt nerăbdători să o vadă la treabă pe Aga şi pe ringul de dans, după ce poloneza a făcut legea pe terenul de tenis. Pe lângă Agnieszka şi Stefano, alte 11 echipe vor concura. Este vorba despre Anna Jagodzińska și Michał Jeziorowski, Joanna Mazur și Jan Kliment, Tamara Gonzales Perea și Rafał Maserak, Dominika Tajner-Wiśniewska și Wojciech Jeschke, Justyna Żyła și Tomasz Barański, Mariusz Węgłowski și Kasia Vu Manh, Czadoman și Walerija Żurawlew, Jakub Kucner și Lenka Klimentova, Sebastian Stankiewicz și Janja Lesar, Qczaj și Paulina Biernat, Tomasz “Gimper” Działowy și Natalia Głębocka.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Stefano się przekonał, że zmęczyć Agnieszkę Radwańską nie jest łatwo? #agazzino @aradwanska @stefanoterrazzino #tzg2019

O postare distribuită de Taniec z Gwiazdami (@tanieczgwiazdami) pe

Agnieszka Radwanska a mărturisit în presa din Polonia, de asemenea, că îşi doreşte să se implice în continuare în sportul alb şi îşi doreşte să construiască în viitor o academie de tenis în Polonia pentru a încuraja copiii să joace sportul care a consacrat-o pe ea. Ea a mărturisit, totodată, că nu se vede în viitor antrenoare de tenis, pentru că asta ar presupune să fie tot mereu pe drumuri, iar ea plănuieşte să se dedice întru totul familiei ei, prietenilor, dar şi ieşirilor la plimbare peste tot pe unde nu a fost încă.

Tags: