ADVERTISEMENT
News

Agresoarea din Târgu Jiu, amenințată la Antena 3 de Mircea Badea. Avocatul familiei: Toată lumea este oripilată de acești copii

Autor: Adrian Baciu | 10.09.2020 | 08:31
Agresoarea din Târgu Jiu, amenințată la Antena 3 de Mircea Badea. Avocatul familiei: Toată lumea este oripilată de acești copii
Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Andi Moisescu și Simona Halep s-au infectat cu coronavirus. Sursa foto: antena3.ro

Mircea Badea continuă să urmărească cu atenție cazul minorei de 13 ani din Târgu Jiu bătute cu bestialitate de alte patru fete. După amenințările de pe Facebook, prezentatorul TV a revenit cu noi declarații.

ADVERTISEMENT

Badea a intrat în direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 și a continuat tirul îndreptat către agresoarea de 14 ani din Târgu Jiu și familia acesteia.

Realizatorul ”În Gura Presei” cere ca adolescenta și familia ei să ajungă la un spital de psihiatrie. În caz contrar, omul de televiziune promite că va declanșa o revoluție în România.

ADVERTISEMENT

Agresoarea din Târgu Jiu a fost amenințată la Antena 3 de Mircea Badea

După ce într-o primă fază a declanșat o ”anchetă” pe cont propriu prin care a încercat să afle cât mai multe detalii despre familia minorei cercetate deocamdată sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe, Mircea Badea a revenit și a promis noi pași contra acestei familii.

Badea face un apel către autorități și cere ca toți membrii familiei adolescentei din Târgu Jiu să ajungă în saloanele unui spital de psihiatrie din țară.

ADVERTISEMENT

”Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei, n-o bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie acolo unde îi este locul pentru a fi examinată pentru că e clar că are o problemă gravă ea, și văzând declarațiile tatălui și familia ei.

Dacă tot s-au internat cu forța oameni de COVID trebuie internați cu forța și ăștia care fac astfel de lucruri după părerea mea mult mai grave decât COVID.

ADVERTISEMENT

Stimați telespectatori, eu vă promit că fac revoluție în țara asta dacă nu îi bagă pe toți din familia asta la psihiatru forțat și pe ăia care s-au uitat. Fac revoluție în țara asta”, a spus Badea la Antena 3.

Ce spune avocatul familiei agresoarei din Târgu Jiu

La rândul său, avocatul fetei de 14 ani din Târgu Jiu a intrat la emisiunea de la postul de știri citat și i-a luat apărarea persoanei pe care o reprezintă.

ADVERTISEMENT

Narcis Nădrag a recunoscut că ”este de o gravitate extremă ce s-a întâmplat cu acești copii”. El a mai punctat că ”Totuși, vorbim de o persoană de 14 ani și victima e cu opt luni mai mică decât ea. Nu putem vorbi de o agresiune la o persoană de vârstă diferită sau la un alt interval de vârstă foarte mare”.

Invitat de Mircea Badea să-i facă o plângere penală după ultimele amenințări ale omului de televiziune, avocatul fetei bătăușe și a familiei acesteia a spus că nu va demara acest proces. El a recunoscut că toată lumea e ”oripilată” de ceea ce au făcut acești copii.

ADVERTISEMENT

”Nu avem un interes să vă facem plângere penală, este opinia dumneavoastră pe care o respect. Toată lumea este oripilată de comportamentul acestor copii, nimeni nu neagă”, a spus apărătorul familiei din Târgu Jiu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!