Life

Cine este Lămâia, femeia care a însoțit-o pe agresoarea Mirelei Vaida. Imaginile făcute publice de echipa Acces Direct

24.03.2021 | 18:56
Cine este Lamaia femeia care a insotito pe agresoarea Mirelei Vaida Imaginile facute publice de echipa Acces Direct
ADVERTISEMENT

Echipa Acces Direct a oferit astăzi informații noi despre cazul care a zguduit presa din România. Agresoarea Mirelei Vaida, cea care a intrat goală în platoul emisiunii, aruncând o piatră, ar avea ajutor din exterior. Se pare, susțin cei de la Antena 1, că ar fi implicat și un complice în această poveste.

Mirela Vaida a revenit la cârma emisiunii de a doua zi, însă incidentul a afectat-o în mod vizibil. Ipoteza unui posibil ajutor primit de agresoare a fost menționată de prezentatoarea Acces Direct imediat după scenele șocante din platou.

ADVERTISEMENT

La acel moment, Mirela a menționat că invitații obișnuiți din show folosesc intrarea principală. Cele două uși laterale sunt utilizate doar de către angajați pentru pauza de țigară. Tocmai de aceea, pare bizar modul în care atacatoarea a știut exact pe unde să intre.

Prezentatoarea Acces Direct, mesaj dur pentru procuror

Prezentatoarea de la Acces Direct a anunțat că echipa de la Antena 1 are informații despre persoana care ar fi îndrumat-o pe femeia care a intrat în platou cu acel pietroi, care cântărea câteva kilograme.

ADVERTISEMENT

“În momentul în care acești oameni sunt folosiți și trimiși la anumite ținte, atunci e o problemă. Nu poți să ai nimic cu o femeie care este bolnavă, dar s-ar putea să fie cineva în spatele ei. În ceea ce mă privește rămâne doar amenințarea.”, a declarat Mirela Vaida.

“Din păcate, Parchetul nu consideră justificată cererea noastră de a fi încadrată fapta la tentativă de omor. A fost încadrată la amenințare, violare a sediului profesional, distrugere și ultraj contra bunelor moravuri”, a completat avocatul prezent în platou.

ADVERTISEMENT

“Domnule procuror, aveți tot respectul meu, dar… din vigele mele cunoștințe juridice, dacă este doar amenințare asupra mea, care este diferența dintre un om care mă amenință în spațiul online sau îmi strigă pe stradă și o femeie care intră în platou, cu un pietroi în mână, spre capul meu și care mai rostește și cuvinte de amenințare cu moartea?

Vă rog, luați în serios această situație. Dacă este doar amenințare, această femeie va fi eliberată și va da în cap cuiva care nu se va feri. Poate face victime. Când o prind o omor, deci ea se întoarce. A venit cu un bolovan de 4 kg. După ce e liberă pe străzi, se poate întoarce aici?

ADVERTISEMENT

Dumneavoastră de partea cui sunteți? Știu, și mie îmi e milă, dar este un pericol social. Efectul asupra vieții mele, trauma pe care o trăiesc în aceste zile, este același, chiar dacă este bolnavă, chiar dacă era sănătoasă”, a afirmat Mirela Vaida, în direct.

Agresoarea Mirelei Vaida a avut un complice?

Colegii Mirelei Vaida au fost și au discutat cu persoana care a luat-o în spațiu pe agresoare. “S-a dus cu o tipă brunetă, rotundă la față, mai plinuță ca ea. Și-a adus la mine niște boarfe în pod. N-am văzut să ia pastile. A zis că pleacă la București”, a dezvăluit bărbatul din Iași, Constantin Cozac.

“Eu o cunosc din 1997. Ea a fost din Iași, cerea de mâncare unde mama lucra ca infirmieră. Nu a avut familie. Pe ea o cred că e o fată cuminte, curată, doar că a fost necăjită. Mama a murit, dar venea pe aici pe la surorile mele, nu era obraznică.

A venit la mine, fusese la un azil de nebuni. A crescut în casa de copii. Astă-vară a fost cu una brunetă, mai tânără decât ea, dolofană. Nu mai știu cum o cheamă. A spus: mă duc la Acces Direct, că mi-am găsit părinții. A zis anul trecut asta”, a afirmat bărbatul care a găzduit-pe agresoare și care a menționat o persoană care ar fi însoțit-o.

Agresoarea de la Acces Direct ar avea un complice
Agresoarea de la Acces Direct ar avea un complice. Ce a dezvăluit bărbatul care a găzduit-o. Sursă foto: Captură Antena 1

Imaginile făcute publice de echipa Acces Direct

Mirela Vaida a anunțat că ar avea informații despre femeia care a însoțit-o pe agresoare. Pare să fie chiar persoana descrisă de bărbatul din Iași, prezentată în imaginea de mai jos.

“Această femeie are cont pe Facebook și pe TikTok. Dacă o vedeți, vă rugăm să anunțați Poliția. Această femeie era tot timpul cu cineva la telefon”, a declarat Mirela Vaida, în legătură cu femeia brunetă, care a condus-o pe agresoare până la platoul emisiunii.

Ea este femeia care a condus-o pe agresoarea Mirelei Vaida
Ea este femeia care a condus-o pe agresoarea Mirelei Vaida. Sursă foto: Captură Antena 1

În urmă cu câțiva ani, femeia a fost filmată pe stradă. “Mă numesc Lămâia, am 28 de ani. Am crescut la școala de copii. Nicușor Mihai îi zice tatălui meu, să mă ajutați să îl găsesc”, afirma atunci femeia. Mirela Vaida i-a dat numele complet: însoțitoarea agresoarei de la Acces Direct se numește Lămâia Stănescu. Mirela Vaida bănuiește că ar mai fi și un al treilea complice, care a coordonat-o pe Lămâia prin telefon.

Se pare că cele două femei, adică Antoanela Jaqueline Grigoraș și Lămâia Stănescu au fost împreună în gara din Iași. Cea brunetă ar fi luat astăzi masa tot în Gara de Nord din Iași, a completat Mirela Vaida, după intervenția unei telespectatoare.

Ea este Lămâia Stănescu, complicea agresoarei de la Acces Direct
Ea este Lămâia Stănescu, complicea agresoarei de la Acces Direct. Sursă foto: Captură Antena 1

Cum se simte acum Mirela Vaida

Prezentatoarea a ținut să le transmită un mesaj emoționant urmăritorilor ei de pe Facebook. Vedeta de televiziune le-a mulțumit celor care i-au transmis gândurile lor bune, după ce Mirela a fost la un pas să își piardă viața.

“Dragii mei, trec printr-o perioadă grea! Dar nu imposibilă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viața mea obișnuită, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranță și credință!

Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, părinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun! Vă îmbrățișez! “, a scris astăzi Mirela Vaida pe Facebook, la câteva zile după incidentul șocant.

ADVERTISEMENT