Life

Agresoarea Mirelei Vaida ar putea ieși de la Psihiatrie. Cum încearcă să „evadeze” din spital: „M-am făcut bine”

Agresoarea Mirelei Vaida ar putea ieși de la Psihiatrie. Femeia încearcă să „evadeze” din spitalul în care este internată.
13.09.2021 | 18:01
Agresoarea Mirelei Vaida ar putea iesi de la Psihiatrie Cum incearca sa evadeze din spital Mam facut bine
ADVERTISEMENT

Agresoarea Mirelei Vaida este internată cu forța la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri Iași, după ce a încercat să o ucidă pe prezentatoarea TV, în urmă cu câteva luni.

În cadrul unui interviu, Antonela Grigoraș a declarat că medicii o vor lăsa să iasă doar dacă își va găsi un tutore. Aceasta consideră că „s-a făcut bine” și că trebuie doar să găsească cineva care să o supravegheze.

ADVERTISEMENT

Cum încearcă agresoarea Mirelei Vaida să iasă de la Psihiatrie

Agresoarea Mirelei Vaida, care a atacat-o cu un bolovan în platoul Acces Direct în luna martie, încearcă să „evadeze” din spitalul în care este internată.

Antonela Grigoraș este ținută cu forța la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri Iași. Asistată de o angajată a spitalului, femeia a spus că sunt șanse să poată ieși dacă își găsește un tutore.

ADVERTISEMENT

„Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies.

M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac!

ADVERTISEMENT

Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani”, a declarat aceasta pentru spynews.ro.

Antonela Grigoraș susține, în continuare, că prietena ei, Lămâia, a convins-o să intre dezbrăcată în platoul Acces Direct, cu bolovanul în mână.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Lămâia Stănescu, prietena atacatoarei, susține că nu a avut vreo legătură cu atacul din platoul emisiunii de la Antena 1. Aceasta nu a fost trimisă în judecată pentru instigare.

„Nu am învățat-o să se dezbrace, nici nu știu dacă a intrat în pielea goală”, a declarat Lămâia despre atacatoare.

Mirela Vaida a contestat decizia procurorilor

Într-un alt dosar aflat în instanță, Mirela Vaida a contestat ordonanța procurorilor. Aceștia susțineau că Antonela Grigoraș n-a încercat, de fapt, să o ucidă pe vedetă, ci doar să distrugă podeaua de la Acces Direct, potrivit sursei citate mai sus.

Atacatoarea s-a dus, din nou, la Acces Direct, cu intenția de a o ataca pe Mirela Vaida. Aceasta a renunțat la haine și a încercat să ajungă la prezentatoarea TV, însă ușa platoului era închisă.

Aceasta a spart apoi geamurile, amenințând că o va ucide pe Mirela Vaida. Înainte de acest incident, Antonela a atacat un bărbat pe stradă după ce acesta a refuzat să-i ofere bani.

Prezentatoarea de la Antena 1 a încercat să obțină trimiterea în judecată a agresoarei pentru amenințare și tentativă de omor. Procurorii au trimis, în schimb, dosarul la tribunal, acuzând-o pe Antonela Grigoraș doar pentru ultraj contra bunelor moravuri.

După al doilea atac din emisiune, Mirela Vaida a declarat că nu înțelege atitudinea pe care au avut-o procurorii î privința acestui incident.

„Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt  amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni?

Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, adică atât, distrugere. A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult.

Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan. Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, spunea Mirela Vaida.

Primul atac al agresoarei a avut loc vineri, 19 martie 2021, la puțin timp după ce Mirela Vaida a intrat în direct. Femeia a venit cu un bolovan în mână și fără haine. Întâmplarea a șocat-o pe prezentatoare, care s-a temut pentru viața ei în acel moment.

ADVERTISEMENT