Sport

Agresorii celor doi jucători de baschet americani nu au fost identificaţi: “Procurorul nu va vorbi până nu termină ancheta!”

16.09.2018 | 13:30
Agresorii celor doi jucatori de baschet americani nu au fost identificati Procurorul nu va vorbi pana nu termina ancheta

Darrel Bowie si Joseph McClain, doi jucători de baschet americani de la ACS Cuza Sport Brăila au fost înjunghiaţi pe terasa unui bar. Agresorii celor doi nu au fost încă încă identificaţi, la ora 12:30.

Conflictul sângeros a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar autorităţile desfăşoară în aceste momente o anchetă specifică pentru aflarea exactă a cauzelor şi a celor implicaţi în scandal.

Agresorii celor doi jucători de baschet americani nu au fost încă identificaţi! “La acest aspect se lucrează acum!”

FANATIK.RO a stat de vorbă cu Geanina Niculae, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila despre altercaţia produsă în jurul orei 2.00 pe o terasă din localitate, în urma cărora cei doi baschetbalişti americani, Darrel Bowie şi Joseph McClain au suferit plăgi înjunghiate: “La această oră continuă cercetările specifice în acest caz, agresorii celor doi cetăţeni americani nefiind încă identificaţi. La acest aspect se lucrează acum. Autorităţile fac toate eforturile necesare în această anchetă”, a declarat Geanina Niculae.

Cei care i-au înjughiat pe baschetbaliştii din SUA nu au fost încă prinşi! Există filmări ale incidentului

Conform informaţiilor noastre, de ancheta acestui nou caz de agresiune a unui sportiv din SUA în România se ocupă procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. Acesta are deja la dosar înregistrări video cu momentul altercaţiei, dar nu va oferi informaţii suplimentare până la finalizarea cercetărilor specifice: “Am primit ordin de la domnul procuror să anunţ că nu va vorbi cu presa până ancheta nu va fi încheiată!”, au transmis pentru FANATIK.RO reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. Agresorii nu au fost încă identificaţi şi orice informaţie în acest sens ar putea dăuna bunului mers al anchetei.